Solcellepaneler reduserer energikostnader og utslipp

 
Med s olcellepaneler  redusere s  CO2-utslipp  ras k t og effektivt . Bygget ditt blir mer…

Med solcellepaneler reduseres CO2-utslipp raskt og effektivt. Bygget ditt blir mer bærekraftig, noe investorer, leietakere og andre brukere krever i stadig større grad

 
 

Bli selvforsynt med grønn energi

En solcelle omdanner solenergi direkte til elektrisk energi ved hjelp av fotovoltaisk effekt. Med solcellepaneler kan du produsere din egen strøm. Du kan bruke strømmen direkte, lagre den på batterier og bruke for å ta unna effekttopper, eller selge overskytende energi tilbake gjennom strømnettet. Det krever en investering, men solcellepanelene reduserer både mengden strøm du kjøper fra nettet, de totale energikostnadene og karbonavtrykket.

Slik kommer du i gang med solcellepaneler

Våre eksperter hjelper deg å finne den optimale løsningen for nettopp dine eiendommer. Dette inkluderer dimensjonering av solenergiløsninger etter dine behov, slik at systemet blir mest mulig kostnadseffektivt.

Vi vil også vurdere hvordan den anbefalte løsningen kan integreres med andre elementer, for eksempel Sentralt Driftsanlegg (SD-anlegg), Caverion Remote Center, og integrering med strømnettet.

Solcellepaneler er gunstige for bygg og anlegg i alle størrelser. De brukes av ulike virksomheter, fra offentlige bygg og forretningslokaler til gårdsdrift i landbruket.

Solcellepaneler kan installeres på ulike typer tak, vegger og til med på carports. Solenergi lar seg spesielt godt utnytte  på større anlegg, for eksempel industrianlegg som har plass til store systemer og har et betydelig strømforbruk.

Tar du kontakt med oss, kan vi gi deg forslag til den optimale oppsett- og vedlikeholdsmodellen for nettopp ditt bygg eller anlegg.

Vi kan også hjelpe deg med dette

Se hva vi har hjulpet våre kunder med

 

Kan vi hjelpe deg med noe?