30-40% besparelse i energiforbruket

Bygg står for en betydelig del av klimagassutslippene. Å redusere energiforbruket i bygg er derfor viktig for å bekjempe klimakrisen - og spare penger og energi.

Driftsperioden utgjør omtrent 80 % av byggets kostnader gjennom livssyklusen, og 50 % av kostnadene kommer fra energiforbruk. En investering i energieffektivisering betaler seg vanligvis tilbake ganske raskt. Med energieffektive systemer som vedlikeholdes regelmessig, kan du oppnå opptil 30-40 % besparelse i energiforbruket. Med en langsiktig plan for energieffektivitet, vil du oppfylle offentlige forskrifter og redusere driftskostnadene, og  øke verdien på eiendommen din. 

Gjør bygget ditt smart, energieffektivt og bærekraftig

Målet er å optimalisere de tekniske systemene for å redusere energiforbruket til et minimum, uten at det går på bekostning av forholdene i bygget og brukeropplevelsen. Våre energirådgivere hjelper deg med å vurdere den nåværende situasjonen, sette mål og lage en strategi for implementering, rapportering og kontinuerlig utvikling. Å ivareta energieffektiviteten er en svært viktig del av vedlikeholdet av bygget ditt.

Last ned eBok om energisparing

I vår nye eBok får du konkrete forslag til hvordan du kan kan forbedre energieffektiviteten på kort og lang sikt.

Last ned her

 
 

Vil du vite mer ?

Kontakt vårt energiteam

Mer info om energi?

Kom i kontakt med våre energirådgivere!

Kontakt oss