Rådgivning som gjør ditt næringsbygg smart og bærekraftig

Med Caverions rådgivningstjenester er det også enkelt og effektivt. Oppgraderte og moderne næringsbygg gir blant annet redusert energiforbruk og klimagassutslipp, redusert nedetid og riktig utnyttelse av ressurser. Dette bidrar både til at verdien på bygget øker, og du får fornøyde medarbeidere og/eller leietakere. Men smarte og bærekraftige bygg krever ekspertise innen byggets tekniske systemer og drift, og kontinuerlig oppfølging. Her kan Caverions rådgivningstjenester være løsningen.

Derfor er rådgivning for næringsbygg supersmart

  • Redusert energiforbruk og klimagassutslipp gjør at bygget øker i verdi.
  • Redusert nedetid og riktig utnyttelse av ressursene bidrar til økt produktivitet.
  • Leietakere blir mer attraktive ved å tilby et moderne og komfortabelt miljø for sine medarbeidere og kunder.
  • Et godt, moderne og sunt arbeidsmiljø vil gjøre det enklere å beholde og rekruttere dyktige medarbeidere.

Slik hjalp vi Ragde Eiendom med energirådgiving

Vår nye eBok:
Hvordan spare energi i næringsbygg og eiendom

Hvordan skal du spare energi i næringbygg - nå og i fremtiden? Svaret får du i vår nye eBok. Der kan du lese konkrete forslag til hvordan du kan forbedre energieffektiviteten på både kort og lang sikt. 
Det er på tide...
... å investere i løsninger som holder energikostnadene nede.

Bestill nå

AdobeStock_252326242 (1).jpeg

Stadig nye krav til næringsbygg

Både brukernes behov og formelle krav til næringsbygg endrer seg stadig oftere. Det er nasjonale lovverk som Tek 10, Tek 17, i tillegg pålegger kommuner sine egne krav om f.eks. sykkelparkering og ladestasjoner.

Men, det er mer enn lovverk som påvirker eiendomsbransjen. I 2020 så vi en dramatisk endring i folks arbeidssituasjon. Fleksible og lett skalerbare løsninger ble avgjørende. Endringene fremskyndet også den digitale revolusjonen i næringsbygg, både for eiere og leietakere.

Alle de nye digitale løsningene skaper nye krav og muligheter, men hvordan velge de rette? Det kan Caverions eksperter hjelpe deg med.

Våre rådgivningstjenester hjelper deg å møtealle relevante forskrifter.

Rådgivningstjenester

Caverion tilbyr en rekke ulike konsulenttjenester som hjelper deg å oppgradere næringsbygg og gjøre dem smarte, bærekraftige og effektive. Se her hvilke som passer dine behov best:

  • Smart Readiness Indicator (SRI) er en tjeneste som gir et godt bilde av hvor smart bygget ditt er nå, og hva som må til for å komme på et godt nivå. Du vil også få råd om hvordan du kan og bør forbedre og/ oppgradere teknologien i eiendommene dine.

  • Energirådgivning i energispareprosjekter: Et av de viktigste elementene for å oppnå smarte og attraktive bygg er lavt energiforbruk og klimagassutslipp. Vi hjelper deg med å redusere forbruket til et minimum uten at det går utover ytelsen, og vi forplikter oss til raske og garanterte resultater.

  • Teknisk rådgivning: Å lære næringsbygget ditt å kjenne starter med teknologi og innsikt fra data. Å velge de riktige systemene vil garantere smidighet, fleksibilitet, forutsigbarhet og skalerbarhet gjennom hele livssyklusen. Med våre rådgivningstjenester for håndtering av bygg, hjelper vi deg med å optimalisere systemene dine.

 

Vil du vite mer ?

Kontakt vårt energiteam

Mer info om energi?

Kom i kontakt med våre energirådgivere!

Kontakt oss