Allsidige og intuitive AV-systemer som forenkler arbeidslivet 

 
Alle moderne kontorer er i dag utstyrt med skjermer, lydutstyr, mikrofoner, kameraer og…

Alle moderne kontorer er i dag utstyrt med skjermer, lydutstyr, mikrofoner, kameraer og konferansesystemer. Gode konferansefasiliteter er også viktig for hoteller. Selv om audiovisuelle systemer (AV-systemer) nå er avanserte må det være fleksibelt for endringer, og enkelt å bruke. 

AV-systemer som støtter digitale møter – den nye normalen 

Fjernarbeid ble nesten umiddelbart en global standard når Covid-19-pandemien i 2020 var et faktum, og plutselig ble de fleste tradisjonelle møterommene stående tomme. I tillegg til å redusere smittespredning, har digitale møter dessuten vist seg å være effektive, miljøvennlige og kostnadseffektive.  
 
Men hvor mye tid har blitt kastet bort på prøving og feiling med kabler som ikke passer og monitorer som ikke vil slå seg på? For å få mest mulig ut av digitale møter, må AV-systemene være enkle å bruke og intuitive. Når du investerer i profesjonelt utstyr og kompatible komponenter, kan deltakerne gå rett i møtet.

Møteromsteknologi som en tjeneste – enkelt og allsidig  

Alle moderne bedrifter trenger teknisk møteromsutstyr. Hvis du velger å anskaffe utstyret som en tjeneste (leasing), trenger du ikke å bekymre deg for vedlikehold, oppdateringer eller systemoppgraderinger. Du kan rett og slett bare stole på at AV-systemet fungerer som det skal, har høy kvalitet, er lett å koble til og alltid er klart til bruk.  
 
Vi kan også integrere AV-systemet med BMS-systemet ditt. På den måten blir dataene fra alt AV-utstyret – for eksempel utnyttelsesgraden, en del av analysene som underlag for strategisk drift av bygget.  

AV-systemer Caverion.jpg

Hold alternativene åpne med Caverions AV-systemer 

Vi designer og implementerer brukervennlige løsninger slik at de tjener alle brukerne i organisasjonen på en best mulig måte. Caverion har standard AV-servicepakker og kan hjelpe deg å ta de riktig valg basert på bedriftens behov.  

Vi administrerer driften av systemet gjennom hele livssyklusen, noe som gjør fremtidige utgifter forutsigbare. Siden det ikke er behov for å investere i AV-systemer og utstyr, kan midlene brukes til investeringer i kjernevirksomheten.  
 
Caverion er eksperter på implementering for hele livssyklusen, og våre AV-løsninger kan enkelt tilpasses annen teknologi i bygget.

Moderne AV-systemer skaper en mer fleksibel arbeidsplass 

AV-løsninger som gjør fjernundervisning enklere  
Løsninger som lar brukerne se innhold, direkte eller ferdig innspilt, i sanntid på nesten hvilken som helst enhet. Innholdet kan overvåkes i et annet rom med utstyr koblet til presentasjonssystemet. Gjør det mulig å lage hybridrom for forskjellige typer foredrag og arrangementer.  

Konferansefasiliteter  
Vi kommer til å møtes igjen. Kampen om konferansekundene gjør at hoteller hele tiden må endre seg for å møte kundenes behov. Kundene er mer krevende, og har ulike dingser for avspilling av lyd og bilde, og vil ha det enklest mulig. Vi kan f.eks. levere projektorer, lerret, videoskjermer, brukervennlig styring og fullautomatiserte styring av lys, blending, bilde og lyd. 

Løsninger for møter der det er enkelt å dele innhold  
Enkelt å koble enheten til presentasjonsplattformer og andre enheter for deling av innhold. Kobler møtedeltakere sammen gjennom forskjellige eksterne møtesystemer, for eksempel Teams, Zoom eller Webex.  

Gjør møtene mer oversiktlige med konferanseløsninger  
En fleksibel og brukervennlig diskusjonsplattform gjør at hver stemme blir hørt. Et enkelt og pålitelig mikrofonsystem som passer naturlig inn i møtene dine.  

Informasjonssystemer som gjør det lettere å kommunisere over hele landet  
Systemene kan bestå av enkle skjermer eller et stort nettverk av skjermer som dekker hele landet og blir driftet sentralt fra ett sted. Skjermene kan kobles til systemet for reservasjon av møterom og automatisk vise hvilke rom som er reservert for hvem i f. eks. konferansesenteret eller lobbyen.

Informasjonen til kontrollrommet samles på én skjerm  
For å ha kontroll på de ulike systemene i et bygg, som sikkerhet, energi og ventilasjon osv., er det ofte behov for kontrollrom med overvåkning i sanntid. Caverion kan hjelpe deg med å bygge presentasjonsteknologien inn i kontrollrommet der informasjon fra flere systemer vises samtidig. Vi kan også bistå med å overføre bilder fra forskjellige kilder til flere arbeidsstasjoner – slik det ofte forekommer i f.eks. medisinske miljøer. 

Offentlige kunngjøringer og beredskapssystemer 
Lydsystemer i offentlige rom er mye mer enn en bakgrunnsmusikk med dårlig lyd i kjøpesentre eller en morgenmelding på en skole. Et audio-system som oppfyller de europeiske EN54-standardene, garanterer klar og behagelig kvalitetslyd og kan fungere som en del av eiendommens system for evakuering.   

Caverions AV-tjenester:

 • Møterom
 • Konferansesenter
 • Undervisningsrom
 • Lydløsninger
 • Assistert høring
 • Samhandlingsrom/ videomøteløsninger
 • AV over IP
 • Videovegg / LED-vegg
 • Digital skilting (Digital signage)
 • AV kontrollsystemer
 • Fjerndrift/Overvåkning
 • Smarthus-teknologi
 • Rombooking
 • Kontrollrom
 • Simulatorer
 • Resepsjonsløsninger
 • Innredning / AV-møbler

Ta kontakt med oss så designer vi et AV-system som forenkler kommunikasjonen i hele i organisasjonen din. 

Relaterte tjenester

Relaterte referanser