Kontakt oss for mer informasjon om brannalarmsystemer

Effektive brannalarmansystem begrenser mye skade

En brann kan spre seg utrolig raskt. Legger du i tillegg til brannfarlige kjemikalier, et bygg med mange mennesker og et utdatert brannalarmsystem, så er mennesker, eiendom og virksomheten i stor fare. Ønsker du å redusere risikoen for ulykker bør du installere et moderne brannvarslingsanlegg som du passer på å vedlikeholde. I tillegg til risiko for liv og helse er også brannvern nøye regulert og kontrollert i henhold til lovverket.

Forskrift Om Brannforebygging (FOB) sier blant annet i § 5 Kontroll og vedlikehold av bygningsdeler og sikkerhetsinnretninger: 
«Eieren av et byggverk skal sørge for at bygningsdeler, installasjoner og utstyr i byggverket som skal oppdage brann eller begrense konsekvensene av brann, blir kontrollert og vedlikeholdt slik at de fungerer som forutsatt.»

Trygge og sikre brannsystemer på Oslo City

Oslo City er en nasjonal shoppingdestinasjon og ett av Norges største og mest besøkte kjøpesentre. Som servicetekniker Subhan sier: - På Oslo City går det mange folk hele tiden. Da er det viktig at ALT av brannalarmanlegg funker som det skal.
 

Riktig brannalarmsystem betyr trygghet

Du kan unngå store skader og verditap i bygg ved å bruke riktig brannalarmsystem. Når du vet at eiendommen er sikret og menneske som bruker byggene er trygge, vil du selv føle deg tryggere og få en høyere brukertilfredshet. For å maksimere sikkerheten i bygg kan vi kombinere data og kunnskap fra flere forskjellige systemer. Integrering mot andre systemer, som for eksempel Caverion SD-anlegg, skanner forholdene i bygget og varsler når det avdekker avvik fra byggets normale tilstand. Dette gjør brannalarmene mer følsomme ovenfor unormale situasjoner, og vil varsle deg før situasjonen kommer ut av kontroll, som kan forhindre store skader og som sikrer folks helse.

Et godt brannvarslingsanlegg sørger også for at du kan konsentrere deg om kjernevirksomheten uten farlige og kostbare situasjoner, og at du unngår unødvendig driftsstans. Har du i tillegg et godt vedlikehold sprinkleranlegg, minimerer du risiko for at liv og materielle verdier går tapt.

 

Brannalarmsystem for krevende miljøer

Fra renrom og serverrom til næringsbygg og varelagre – vi finner den beste og mest pålitelige løsningen for deg. Vi dekker alle behov, som røyk- og varmedetektor eller ulike hybriddetektorer som kombinerer røyk-, varme- og karbonmonoksidalarm (CO-detektorer som for eksempel brukes ved scene-/teater-røyk). Hvis et standard brannalarmanlegg ikke oppfyller kravene til bygget eller anlegget, tilbyr vi spesialtilpassede løsninger som sikrer bygget ditt på en optimal måte.

Caverion er en FG-760 sertifisert bedrift og har FG-750 sertifiserte servicetekniker/ingeniører over hele landet for dine anlegg.

Se hvordan du kan hindre en brann i å spre seg og beskytte mennesker med våre moderne brannalarmanlegg fra Caverion.

Hvis et standard brannalarmanlegg ikke oppfyller kravene til bygget eller anlegget, tilbyr vi spesialtilpassede løsninger som sikrer bygget ditt på en optimal måte.

Våre løsninger inkluderer:

 • Punktdeteksjon: Optiske, varmedetektor (termisk) og multikriterier (for eksempel CO-detektorer)
 • Aspirasjonsdeteksjon
 • Fiberoptiske lineære systemer for varmedeteksjon
 • Digitale og analoge lineære systemer for varmedeteksjon
 • Flammedeteksjonssystemer med hjelp av video-deteksjon
 • Digitale og termiske kameraer
 • Utstyr for EX-områder (særlig eksplosive miljøer)

Vi drifter hele livssyklusen til brannalarmanlegget ditt:

 • Planlegging
 • Design og utvikling
 • Prosjektering iht. Tiltaksklasse 1, 2 og 3
 • Installasjon
 • Service og vedlikehold
 • Lovpålagt årskontroll av brannalarmanlegg
 • Dokumentasjon og rådgivningstjenester for anlegg i tiltaksklasser 1,2 og 3
 • Systemoppdateringer

Vi har kunnskap om bl.a. Honewell (Eltek), Autronica, Schneider, Siemens, Hedengren, Johnson Controls, Panasonic og flere produsenter.

Vi er eksperter på brannalarmer og har fagpersoner med mange års erfaring. Kontakt oss så finner vi sammen det beste brannalarmanlegget for nettopp ditt lokale og bygg.

Andre tjenester

Slik hjelper vi våre kunder

 

Kontakt oss