Brannsluknings- og sprinkleranlegg gir trygghet

Øk sikkerheten i bygget ditt - kontakt oss her

En ukontrollert brann er en katastrofe for mennesker, eiendommen og forretningsdriften. Flammer og røyk er potensielle dødsfeller, dyrt utstyr kan gå tapt og forretningsvirksomheten får en brå stopp når bygget ikke kan brukes.

Det første trinnet for å sikre mot brann er et brannvarslingssystem. Når en brann først er oppdaget, er neste trinn å slukke den så raskt som mulig med effektive brannsluknings- og sprinkleranlegg.

Øker sikkerheten i eiendommen din

I en godt vedlikeholdt eiendom føler folk seg trygge, bygningsverdien holder seg stabil, og med et godt fysisk arbeidsmiljø kan bedriftene som holder til der få et godt rykte som en god arbeidsplass. Brannsikring er en viktig del av byggets infrastruktur, så en investering i riktig utstyr og skikkelig vedlikehold vil mer enn betale seg i tilfelle en brann oppstår.

Alle eiendommer er forskjellige, bruken og brannfaren varierer. Derfor må eksperter vurdere og levere de riktige brannsluknings- og sprinkleranleggene til dine lokaler.

Moderne sprinkleranlegg sikrer eiendommen

Caverion har høy ekspertise og lang erfaring med både standard og skreddersydde brannslukningssystemer, sprinkleranlegg og undertrykksystemer. Vi garanterer en pålitelig og effektiv løsning som er tilpasset dine behov, uansett bygningsspesifikasjoner.

Vi i Caverion sikrer at løsningen fungerer optimalt gjennom hele livssyklusen. Nøye planlegging, installasjon av dyktige fagfolk og regelmessig vedlikehold sørger for at eiendommen får et brannsluknings- og sprinkleranlegg som bidrar til at alle – brukere som eiere – kan føle seg trygge.

Du kan konsentrere deg om kjernevirksomheten uten å bekymre deg for om brannvernet er ivaretatt. Vi foretar nødvendige reparasjoner og vi utfører det årlige og annet planlagt, kontraktsfestet vedlikehold som en del av et langsiktig partnerskap.

Vi kan hjelpe deg med å designe, installere og vedlikeholde:

Sprinkleranlegg
Vanntåkesystemer
Gassundertrykksystemer
Skumbaserte slukningssystemer
Brannslukning på kjøkken
Brannvarslingssystemer

Har du spørsmål? Vi vil gjerne høre om de spesielle kravene i ditt bygg, så ikke nøl med å kontakte oss!

Andre tjenester

Slik hjelper vi våre kunder