Spar penger og energi med EPC, energisparekontrakt

I en tid hvor strømprisene er rekordhøye, kan det være lurt å være bevisst over byggets strømforbruk. Det er nemlig mye penger å spare! Se hvordan du kan øke energieffektiviteten i bygget med en energisparekontrakt kalt EPC.

EPC, Energi Performance Contract, er stadig mer i vinden. Enova har nå lansert nye støtteordninger for yrkesbygg. Ordningene skal øke omfanget av og få fart på energieffektivisering i eksisterende yrkesbygg. Først kan man få støtte til å kartlegge energitilstanden. 
En bra måte å komme i gang er en EPC, Energy Performance Contract. Mange viser til svært gode resultater med redusert energibruk, lavere klimautslipp og penger spart.

Om Enova støtte

EPC er en energisparekontrakt i 3 faser der ulike typer energieffektiviseringstiltak finansieres av besparelser av energikostnader. Energisparekontrakt med garanti (EPC) er lønnsomt både for deg og miljøet. For når du øker energieffektiviteten i bygget ditt, blir klimagassutslippene fra bygget lavere, samtidig som energikostnadene reduseres.

  • Energikartlegging
    Vi beregner sparepotensial i eksisterende bygg. I tillegg til å kalkulere kostnader for å nå besparelsene og tilbakebetalingstid

  • Tiltaksgjennomføring
    Vi gjennomfører de beregnede tiltak på bygget i samsvar med kundens ønsker

  • Energioppfølging/garanti
    Vi følger opp og kan garantere at gjennomførte tiltak i bygget oppnår de beregnede besparelser

Energisuksess for Ragde Eiendom


Med en energisparekontrakt fra Caverion har Ragde Eiendom klart å redusere energibruket med 50% i Østre Aker vei 60.

Se filmen her

Vi vet at det er viktig for deg å føle deg ivaretatt. Siden vi er en energientreprenør har vi spesialister på energirådgivning, og i tillegg egne fageksperter som utfører tiltakene. Vi overleverer ikke bare en rapport og ønsker deg lykke til videre. Vi er din partner, og følger prosjektet ditt hele veien, slik at du oppnår dine mål.

La våre spesialister vise deg hvordan du kan redusere energiforbruket og klimagassutslippet ditt - ved hjelp av energisparekontrakt med garanti.  Har du forresten fått med deg disse energisparetipsene?

Bli #Energywise!

 

Vil du vite mer ?

Kontakt vårt energiteam

 
 

Mer info om energi?

Kom i kontakt med våre energirådgivere!

Kontakt oss