Derfor er energisparekontrakt en lønnsom investering

Økt energieffektivitet og energisparing

I en tid hvor strømprisene er rekordhøye, kan det være lurt å være bevisst over byggets strømforbruk. Det er nemlig mye penger å spare! Se hvordan du kan øke energieffektiviteten i bygget med en energisparekontrakt kalt EPC.

Vil du bli kontaktet?

EPC, Energi Performance Contract, er stadig mer i vinden. 
På grunn av de høye strømprisene la Regjeringen nylig frem en pakke med blant annet lånegarantier og en ny energitilskuddsordning for næringslivet. Et vilkår for tilskudd er at bedriftene kartlegger strømforbruket sitt, slik at de kan spare og gjerne også produsere strøm. En bra måte å komme i gang er å bestille en EPC, Energy Performance Contract. Mange viser til svært gode resultater med redusert energibruk, lavere klimautslipp og penger spart.

Last ned gratis eBok om energisparing her

EPC er en energisparekontrakt i 3 faser der ulike typer energieffektiviseringstiltak finansieres av besparelser av energikostnader. Energisparekontrakt med garanti (EPC) er lønnsomt både for deg og miljøet. For når du øker energieffektiviteten i bygget ditt, blir klimagassutslippene fra bygget lavere, samtidig som energikostnadene reduseres.

  • Energikartlegging
    Vi beregner sparepotensial i eksisterende bygg. I tillegg til å kalkulere kostnader for å nå besparelsene og tilbakebetalingstid

  • Tiltaksgjennomføring
    Vi gjennomfører de beregnede tiltak på bygget i samsvar med kundens ønsker

  • Energioppfølging/garanti
    Vi følger opp og kan garantere at gjennomførte tiltak i bygget oppnår de beregnede besparelser

Vi vet at det er viktig for deg å føle deg ivaretatt. Siden vi er en energientreprenør har vi spesialister på energirådgivning, og i tillegg egne fageksperter som utfører tiltakene. Vi overleverer ikke bare en rapport og ønsker deg lykke til videre. Vi er din partner, og følger prosjektet ditt hele veien, slik at du oppnår dine mål.

La våre spesialister vise deg hvordan du kan redusere energiforbruket og klimagassutslippet ditt - ved hjelp av energisparekontrakt med garanti.  Har du forresten fått med deg disse energisparetipsene?

Mer om energitjenestene våre her

Vil du bli kontaktet?

 
 
 

Kontaktpersoner

 
Ragne Hellum
Ragne Hellum
Salgssjef Energi & Bærekraft
Roar Selland
Roar Selland
Salgssjef Region Sør-Vest
Odd Steinar Kanestrøm
Odd Steinar Kanestrøm
Servicedirektør
 
Thomas Ramos
Thomas Ramos
Salgssjef Region Øst
Vegard  Bjerken Nessjø
Vegard Bjerken Nessjø
Salgssjef Region NordVest
Erling Mellemstrand
Erling Mellemstrand
Salgssjef Prosjekt Norge