Elektro - elektriske anlegg av høy kvalitet som sikrer kontinuitet

 
I takt med at elektriske utstyr og systemer øker i omfang, blir vi tilsvarende avhengig av elektro…

I takt med at elektriske utstyr og systemer øker i omfang, blir vi tilsvarende avhengig av elektro og våre forventninger blir høyere. Hvem vil vel ikke ha automatiserte, energieffektive og pålitelige elektriske systemer som tilpasser seg etter omgivelsene?

Med regelmessig og kompetent vedlikehold kan du sikre at systemene fungerer effektivt og forlenger livssyklusen.

Et nøye designet og profesjonelt installert el-anlegg vil:

 • forbedre ytelsen til eiendommen eller produksjonsanlegget
 • forbedre fleksibiliteten og sikkerheten i lokaler 
 • ha lavere driftskostnader og være lettere å vedlikeholde
 • ha lang levetid og være energieffektivt
 • øke produktiviteten og forretningsmulighetene

Elektriske anlegg spesielt utviklet for din eiendom

Riktig oppsett av det elektriske anlegget begynner alltid med en vurdering av bruken. For eksempel har høyspent elektrifisering i industrien, datasentre og nødstrømsystemer i sykehus forskjellige behov. Vi hjelper deg med å velge den optimale løsningen tilpasset deg.

 

Solid kunnskap innen elektro og elektriske anlegg for å dekke alle dine behov

 

Fornybar energi og reduserte energikostnader 

Med solcellepaneler kan du produsere din egen strøm. Selv om de krever en investering, reduserer solcellepaneler mengden energi du må kjøpe fra nettet, og de totale energikostnadene, i tillegg til at karbonavtrykket blir lavere.

Også varmepumper bidrar til at du reduserer energikostnadene og karbonavtrykket. Luft-til-luft-, vannkilde- og jordvarmepumpe samler opp varme fra luften, vannet eller bakken rundt bygget og konsentrerer den til bruk innendørs.

Elektriske anlegg solcellepaneler.jpg
Elektriske anlegg ladestasjon.jpg

Installer ladestasjoner for elektriske kjøretøy

Installasjon og vedlikehold av ladestasjoner krever omfattende teknisk, sertifisert ekspertise og erfaring, og Caverion kan hjelpe deg gjennom hele prosessen. Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg med ladestasjoner for elektriske kjøretøy her. 

Velg den optimale belysningen for alle forhold

Fargen og lysstyrken på belysningen har stor innvirkning på opplevelsen hos brukerne. Derfor vil en gjennomtenkt belysningsteknologi i alle rom ha direkte påvirkning på trivselen for alle som bruker bygget, og samtidig øke sikkerheten på eiendommen din.

Unngå driftsbrudd og nedetid med UPS-system

Et UPS-system (Uninterruptible Power Supply) (link) bytter til batteridrift når det oppdager et problem med strømforsyningen. UPS-systemer sikrer strømforsyning til kritisk infrastruktur, for eksempel datasentre, sykehus, kraftverk og industrianlegg. Vi hjelper deg med å velge den beste teknologien samt designer, implementerer og vedlikeholder UPS-systemet ditt.

Garantert effektive og sikre el-systemer til industrianlegget ditt

Kompleksiteten i prosessene og de høye kravene til sikkerhet, gjør at det kreves spesialkunnskap og erfaring innen prosesselektrifisering, instrumentering og elektrisk sporing i industrien.

I tillegg kreves det ekspertise i forebygging av andre skader for å hindre ytterligere skade i tilfelle driftsstans og avbrudd. Vi hjelper deg med effektiv og sikkert design, implementering og vedlikehold av el-anlegg på ditt industrianlegg.

Unik støttefunksjon for bygget ditt: Remote Center og Kundesenter i tett samarbeid

Remote Centre and Call Centre work in close cooperation.jpg

Hvorfor velge Caverion som leverandør av det elektriske anlegget, spør du? Våre eksperter kan håndtere alt fra design- og installasjonsfasene til vedlikeholdet av anlegget ditt. Dette sikrer god informasjonsflyt gjennom hele prosjektet og reduserer tiden du ellers måtte bruke på administrasjon.


I planleggingsfasen velger vi moderne komponenter av høy kvalitet som er energieffektive gjennom hele livssyklusen. Våre installasjonseksperter har alle nødvendige lisenser og kvalifikasjoner for å levere profesjonelt arbeid av høy kvalitet.

 

I vedlikeholdsfasen kan eiendommen din kobles til Caverion Remote Center (link), hvor våre ingeniører overvåker funksjonene til byggsystemene 24/7, samt tester og eventuelt justerer prosessene eksternt. Remote Center fungerer i tett samarbeid med personalet på kundesenteret som tar hånd om alle innkommende samtaler og meldinger.

 

Caverions elektro-tjenester:

 • Svakstrømsinstallasjoner
 • Brannvarsling
 • Nødlys
 • Ekom/ tele/ data/ fiber
 • Sterkstrømsinstallasjoner
 • Installasjoner for boliger, leiligheter, kjøpesenter, industri, prosjekt, infrastruktur, sykehus etc. 
 • Tavler og fordelingsanlegg
 • Belysning
 • Elvarme
 • Høyspenningsinstallasjoner
 • Reservekraft
 • Aggregater
 • UPS-anlegg

Er du usikker på hva du skal velge og trenger en pålitelig partner til el-prosjektet ditt? Kontakt oss i dag, så finner vi den optimale løsningen for deg sammen.

Relaterte tjenester

Relaterte referanser

 

Kan vi hjelpe deg med noe?

 
Ragne Hellum
Ragne Hellum
Salgssjef Energi & Bærekraft
 
Roar Selland
Roar Selland
Salgssjef Region Sør-Vest
 
Thomas Ramos
Thomas Ramos
Salgssjef Region Øst
 
Odd Steinar Kanestrøm
Odd Steinar Kanestrøm
Servicedirektør
 
Erling Mellemstrand
Erling Mellemstrand
Salgssjef Prosjekt Norge