Dette driver oss

 

Vi er 2 400 medarbeidere fra Mandal i sør til Tromsø i nord som setter deg og dine mål i fokus. Vi ser etter løsninger og forbedringer når vi utfører arbeidet vårt.  For oss handler det om fagekspertise og yrkesstolthet.

Vi forstår at måten vi lever og jobber på formes av alt det vi bygger rundt oss, vi mennesker tilbringer tross alt 90 prosent av tiden vår innendørs. For å leve, jobbe og reise er vi avhengig av bygg, industri og infrastruktur, samtidig står de for en stor andel klimagassutslipp. 

Men dagens behov trenger ikke gå på bekostning av fremtidens generasjoner.

Ved å skape smarte og bærekraftige bygg og løsninger – være seg sykehus, barnehager, skoler, butikker, restauranter, boliger, kjøpesentre, tunneller, jernbane, flyplasser, bybaner, ladestasjoner eller kontorbygg - bekjemper vi klimakrisen samtidig som vi tilrettelegger for produktivitet og trivsel for mennesker. 

Det er Building Performance.

Hvordan påvirkes vi av det vi bygger?

Hvordan vi lever og jobber formes av alt det vi bygger rundt oss. Og her spiller teknologien en avgjørende rolle. Men det handler ikke om selve teknologien. Det handler om det vi oppnår i livene våre, og de opplevelsene vi skaper.

You must accept marketing cookies to view the content.
Accept marketing cookies here.
 
 

Folka våre er hjertet i Caverion

Engasjerte medarbeidere som trives er nøkkelen til suksess. Er medarbeiderne fornøyde vises dette i arbeidet og kundetilfredsheten.

Vi fokuserer på å skape et godt og inkluderende arbeidsmiljø så våre folk trives og alltid gjør sitt beste, leverer høy kvalitet i arbeidet, og sørger for god kundeservice.

 
 

Bruker bygget ditt for mye energi?

Sjekk selv på 2 minutter med vår energikalkulator.

Sjekk energiforbruk

 
 

Kan vi hjelpe deg med noe?

 
Ragne Hellum
Ragne Hellum
Salgssjef Energi & Bærekraft
 
Roar Selland
Roar Selland
Salgssjef Region Sør-Vest
 
Thomas Ramos
Thomas Ramos
Salgssjef Region Øst
 
Odd Steinar Kanestrøm
Odd Steinar Kanestrøm
Servicedirektør
 
Erling Mellemstrand
Erling Mellemstrand
Salgssjef Prosjekt Norge
 
 

Tilfredsstiller bygget krav fra leietakere og brukere?

Sjekk selv på 5 minutter med vår enkle test.

Ta testen