Caverion Norge - Hverdagsmagi i 150 år

Caverion er teknisk totalleverandør av smarte og grønne bygg. Vi er 2 400 fageksperter i hele Norge som bygger nytt, rehabiliterer, vedlikeholder og drifter eksisterende bygg som gir deg nye muligheter og en tryggere hverdag. 

Det har vi gjort i 150 år. Vi kaller det hverdagsmagi. Selvfølgelig.

Hverdagsmagi.

I 150 år har vi skapt nye muligheter og en tryggere hverdag gjennom teknologi, energieffektivisering, sikkerhet og bærekraft. Det gir deg frihet til å fokusere på det som virkelig betyr noe.

 
Dette kan vi hjelpe deg med

Dette kan vi hjelpe deg med

Caverion er ekspert på bærekraftige bygg, infrastruktur og industri. Vi bygger nytt, rehabiliterer, utfører serviceoppdrag eller drifter eksisterende bygg.

Mer om våre tjenester her

Inspirasjon og kunnskap

Inspirasjon og kunnskap

Få med deg de siste anbefalinger og tips for grønne og smarte bygg. Les artikler, last ned eBøker og ta tester.


Tips og råd

Spar energi og penger

Spar energi og penger

Visste du at å velge energieffektive systemer og tjenester kan resultere i over 30-40 % besparelser i byggets energiforbruk?  

Bli mer #energywise!

 

Jobb i Caverion

I Caverion jobber vi aktivt med å bygge en mangfoldig, likeverdig arbeidsstyrke. Vårt mål er å være en bedrift hvor det er godt å arbeide uavhengig av kjønn, alder, legning, funksjonsevne, livssyn eller etnisk bakgrunn. Vi ønsker å bli et ledende eksempel på likestilling og mangfold i vår bransje, samt bli en foretrukken arbeidsgiver uavhengig av bransje. Dette målet kan ikke nås om vi ikke har plass til alle.

Slik er det å jobbe i Caverion

_C6A6765.jpg

Kontakt oss