Caverion Norge er markedsleder innen installasjon og vedlikehold av ladestasjoner

Med kvalitetsinstallasjon, vedlikehold og fjernovervåking av ladestasjoner for elbiler sørger du for at det er enkelt for kundene og brukerne å velge deg.

 

Installasjon av ladeinfrastruktur for elbiler

Antall elbiler har vokst raskt i Norge og etterspørselen etter pålitelig ladeinfrastruktur for bedrifter har aldri vært høyere. Det er et stort behov for å lade der du er - og når du er der. Ved å installere ladestasjoner sørger du som driver et næringsbygg, et servicetilbud eller en offentlig virksomhet for at det er enkelt for kundene og brukerne å velge deg. I tillegg bidrar du til å gjøre det enklere for folk å ta grønne, bevisste valg - som å velge elbil. Du har altså mange grunner til å velge å investere i ladeløsninger for elbiler. Kort oppsummert her:

Når du tilbyr elbil-lading tiltrekker du kunder som trenger å lade kjæretøyene sine. Å tilby ladealternativer kan oppmuntre kunder til å bruke mer tid på virksomheten din, noe som fører til økte inntekter. I disse dager er muligheten til å lade på jobb også en forutsetning for å tiltrekke og beholde leietakere som søker moderne arbeidsplasser og fasiliteter.

Investering i ladestasjoner hjelper deg med å nå selskapets bærekraftsmål. Du vil kunne vise til redusert karbonutslipp som forbedrer bedriftens omdømme og øker kundelojaliteten.

Det tilbys ofte insentiver og rabatter til bedrifter som investerer i ladestasjoner. Å dra nytte av dette kan bidra til å kompensere for de innledende investeringene som installasjonskostnadene, spesielt i eldre bygninger som krever ettermontering og/eller oppgradering av elektrisk kabling eller nettforbindelse.

I dag jobbes det for å redusere karbonutslipp i alle sektorer,  og det implementeres nye retningslinjer og forskrifter som krever at bedrifter reduserer karbonfotavtrykket. Investering i ladeløsninger kan hjelpe deg med å overholde disse forskriftene. For eksempel å innføre minimumskrav for parkeringsplasser over en viss størrelse, og annen minimumsinfrastruktur for eMobilitet.


Vi hjelper deg gjennom hele prossesen og leverer raskt:

icon-26.png
 
 • Vårt tjenester er landsdekkende, og vi kan også tilby tjenester innen eMobiltet for internasjonale kunder
 • Vi kartlegger kravene til type og antall ladepunkter for elbiler samt tilhørende behov for serviceadministrasjon (f.eks. sluttbrukerbetaling osv.)
 • Vi gjennomfører et besøk på stedet, hvor vi forklarer hvordan ladeløsningen din for elbil kan implementeres på en kostnadseffektiv og sikker måte, og vi foreslår den beste plasseringen for ladeløsningen
 • Vi evaluerer gjeldende belastning på strømtilkoblingen din, noe som hjelper oss med å bestemme mengden ladestrøm som din nåværende tilkobling tillater. Vi foreslår også eventuelle oppgraderinger eller forbedringer som kan være fornuftige å gjennomføre samtidig
 • Du mottar et forslag basert på den totale eierkostnaden, skreddersydd dine behov
icon-126.png
 
 • Vi leverer alltid i henhold til gjeldende standarder
 • Om nødvendig vil vi også foreta et besøk på stedet 
 • Installasjonen omfatter utstyret og eventuelle tilhørende jordarbeid
 • Vi setter opp en forvaltningstjeneste og gir veiledning og opplæring i hvordan tjenesten skal brukes
 • Våre utdannede installatører garanterer høy kvalitet
 • Installasjonsprotokoller registreres digitalt
icon-117.png
 
 • Vi tilbyr service- og vedlikehold for våre kunder, inkludert garantireparasjoner
 • Serviceavtalene våre muliggjør 24-timers feilreparasjonsservice hver dag hele året
 • Vi installerer over hele landet, rask responstid og tjenester på stedet med prioritert feilreparasjon gjennom remote services.
icon-89.png
 
 • Ladestasjonstilgjengelighet og faktureringstjenester for sluttbruker
 • Sanntidsinformasjon om prosjektet og/eller laderstatus for kunder

Slik virker det i praksis:

Løsning for elbil-lading

Fjernovervåkning av ladenettverket

 

Løsninger for bedrifter:


Noen av våre kunder


Ove Kjelby
Ove Kjelby
Sales Manager, eMobilitet

Vil du kontakte meg?