Ladestasjoner til Porsche Norge

Om samarbeidet rundt ladeløsningene

Vi er stolte av å være med i E-mobility satsningen til Autozentrum Sport AS som er Norgesimportøren for Porsche Norge. Caverion er en partner for planlegging, bygging og service for Autozentrum Sport AS og deres forhandlere i Norge.

I 2019 ble den første rene elbilen Porsche Taycan (2019–), - en fireseters sportslig sedan fra tyske Porsche lansert i Norge. Caverion har prosjektert og bygget ladeanleggene for Porsches elbiler, for så å støtte Porsche i drift og vedlikehold av disse. I den forbindelse har vi blant annet vært på på kurs i Tyskland hvor vi har fått lære å prosjektere anleggene i samsvar med Porsche AG sine ønsker og krav.

Vi bygger fortsatt

I dag utgjør elektriske Porscher over 90% av salgsvolumet til Porsche i Norge.
Som partner holder Caverion nå på med bygging av ladestasjoner for Porsche sine forhandlere i Norge. Vi bygger opp lokasjonene slik at de skal være bygget opp likt hos alle forhandlerne, ladestasjonene skal være driftssikre og enkle å vedlikeholde. For tiden holder vi nå på med bygging av ladestasjoner for Porscheforhandlerne i Bergen og Trondheim. Deretter står forhandlerne i Tromsø og Gardemoen for tur.

Vi støtter Porsche i å drifte ladeløsningen for alle forhandlere og utfører i dag forebyggende vedlikehold av alle ladestasjonene til Porsche forhandlere.

 

 

Rudskogen Motorsenter

Rudskogen Motorsenter og Porsche har et spennende samarbeid hvor Caverion har fått lov til å bidra! På Rudskogen har vi bygget og installert ladeløsningene til Porsche som bidrar at elbiler kan kjøre på banen til Rudskogen Motorsenter. Rudskogen sitt ladeanlegg er et av de første ladesystemene som er levert for motorsport med denne effekten i Europa og er helt unikt.

 

Caverion er markedsleder innen installasjon og vedlikehold av ladestasjoner. Se hva vi kan hjelpe deg med her

 
  • 2 X 320KW på Porsche Center Oslo
  • 2 X 320KW på Porsche Center Son
  • 2 X 320KW på Porsche Center Porsgrunn
  • 4 X 320KW på Rudskogen Motorsenter
  • 2 X 320KW på Porsche Center Kristiansand
  • 2 X 320KW på Porsche Center Stavanger
  • 2 X 320KW på Porsche Center Ålesund

Vi holder nå på med bygging av ladestasjoner for Porsche i Bergen og Trondheim, deretter Tromsø og Gardemoen. Ladeløsningene for alle forhandlerne til Porsche driftes nå av Caverion. Servicen inkluderer også  NEK 400 verifikasjon av laderne.

 

Kontakt oss