Ladestasjoner til bygninger

 

Antall el-biler har vokst raskt i Norge, og dermed øker også behovet for lademuligheter i næringsbygg. Brukere og leietakere av næringsbygg ønsker moderne og bærekraftige bygg, og da er ladepunkt en selvfølge for mange. Samtidig krever også mange kommuner i Norge at næringsbygg etablerer flere ladepunkt. 

Trenger du mer informasjon om E-mobility og ladestasjoner?
- Ta kontakt her

Ladestasjoner tilpasset ditt behov

Caverion er best på installasjon og vedlikehold av ladestasjoner for el-kjøretøy i bygninger.

Installasjon og vedlikehold av ladestasjoner krever omfattende teknisk ekspertise og erfaring. Dette har vi bevist at vi besitter, med de tusenvis av ladepunktene vi allerede har ansvaret for. Bare i 2019 gjennomførte vi ca. 600 serviceordre som installasjon og vedlikehold av el-ladepunkter.

Caverion hjelper deg med hele prosessen – fra tidlig planlegging, koordinering med utstyrsleverandør, og oppgradering av strømforsyning – til en ferdig installert løsning som er tilpasset dine behov. Vår tekniske ekspertise sikrer også stabil og sikker tilgang til strømnettet og den øvrige infrastrukturen.

Gjennom samarbeid med en rekke globale aktører innen el-lademarkedet har vi lang erfaring og sterk kompetanse som sikrer deg høy kvalitet på dine ladestasjoner – uansett ladeløsning.

Vi kan også hjelpe deg med dette

Se hva vi har hjulpet våre kunder med