Ladestasjoner til bygg og servicesteder

Gjør eiendommen mer attraktiv ved å investere i ladestasjoner

Caverion er markedsleder innen installasjon av ladestasjoner, og vi installerer og driver tusenvis av ladepunkter i Norge. Bare i 2021 gjennomførte vi rundt 3000 servieordre på installasjon og vedlikehold av elladepunkter. Vi har tatt største andelen av markedet gjennom avtaler med flere store globale leverandører av ladestasjoner.

Antall el-biler har vokst raskt i Norge. 65% av alle nye biler er elbiler, over 90% hvis du regner med ladbar hybrid. Dermed øker også behovet for lading der folk befinner seg. Det er et stort behov for å lade der du er - og når du er der. Ved å installere elbilladere sørger du som driver et næringsbygg, et servicetilbud eller en offentlig virksomhet for at det er enkelt for kundene og brukerne å velge deg. I tillegg bidrar du til å gjøre det enklere for folk å ta grønne, bevisste valg - som å velge elbil!Vi bidrar til dette med blant annet:

 • Ladepunkter i næringsbygg
 • Offentlig tilgjengelige ladestasjoner
 • Ladepunkter hos bilforhandlere og logistikkoperatører
 • Lading av elbil til større sameier og boliger

  Ikke minst ønsker brukere og leietakere av næringseiendommer mer moderne og bærekraftige bygg, og da er ladepunkt en selvfølge for mange. 

Vi hjelper deg gjennom hele prosessen

Vi er med hele veien – fra tidlig planlegging, koordinering med leverandører og oppgradering av strømforsyningen. Du får en ferdig løsning som passer dine behov. Fordi vi vet hva vi driver med får du et optimalt samarbeid hvor vi også sørger for å knytte oppdraget riktig til strømnett og infrastruktur.

Vi hjelper deg gjennom hele prosessen og leverer raskt. 

 • Befaring
 • Konsultasjon
 • Design av ladeløsningen
 • Prosjektgjennomføring
 • Drift og vedlikehold
 • Remote Center 24/7

Hvorfor Caverion?

E-mobilitet er en viktig del av smarte og bærekraftige byer og er i tråd med Caverions fokus på bærekraft og kompetanse innen smart teknologi.  Vi er ikke alene om å synes dette! Ladestasjoner er populært hos attraktive leietakere av nærings- og kontorbygg og brukere av serviceinstitusjoner. Sikre plassen din i konkurransen om de fremtidsrettede kundene med tilrettelagte ladestasjoner.

Vil du jobbe i Norges beste E-mobility team?

Caverion er markedsleder innen installasjon av ladestasjoner, og vi installerer og driver tusenvis av ladepunkter i Norge. Interessert i å bli med på laget? 

Slik samarbeider vi med Porsche Norge

Porsche satser på E-Performance og har Caverion som samarbeidspartner til sine ladeløsninger

Vi er stolte av å være med i E-mobility satsningen til Autozentrum Sport AS som er Norgesimportøren for Porsche Norge. I dag utgjør elektriske Porscher over 90% av salgsvolumet til Porsche i Norge. Som partner holder Caverion nå på med bygging av ladestasjoner for Porsche sine forhandlere i Norge. 

Les om vårt samarbeid med Porsche her

 

Recharge EDIT 1080d0.jpg

Visste du at Recharge og Caverion skal sammen akselerere hastigheten til det grønne skiftet?

Recharge er Nordens største ladeoperatør og jobber massivt med utbygging av ladeinfrastruktur for elbiler både i Norge og øvrige Norden. Caverion leverer nyinstallasjoner og gjør teknisk vedlikehold, det vil si feilretting og service for å sikre maksimal oppetid. Sammen skal vi akselerere hastigheten til det grønne skiftet.

Her kan du se filmen om samarbeidet

 
 

Vil du vite mer om installasjon og vedlikeholde av ladestasjoner?

Kontakt oss her