Kundesider

 

Tilfredsstiller bygget krav fra leietakere og brukere?

Sjekk selv på 5 minutter med vår enkle test.

Ta testen

 
Secured by Caverion

Secured by Caverion

Der du lever, jobber og reiser - Secured by Caverion Din trygghet der du lever, jobber og reiser er ivaretatt av 200 sikkerhetsteknikere med høy fagekspertise og yrkesstolthet. Vi installerer, drifter og vedlikeholder smart sikkerhetsteknologi. Vi er Caverions sikkerhetsteknikere fordelt på 50 steder i Norge, fra Mandal i sør til Tromsø i nord. Hva kan sikkerhetsteknologi gjøre for deg? Visste du at en av de mest brukte teknologiproduktene som ivaretar vår sikkerhet er  overvåkningskameraer? Det lille teknologiproduktet har langt fler funksjoner enn ren overvåkning.   Kombinert med f.eks. et adganskontrollsystem og AV-teknologi kan du få selvbetjent resepsjon som personlig ønsker gjester velkommen og tildeler riktig rettigheter som du som besøkende skal ha i et kontorbygg.  Les mer om hva overvåkningskamera kan gjøre for deg Bør du oppgradere sikkerhetsanlegget ditt? Sjekk selv på 5 minutter med vår enkle test. Sjekk sikkerhetsanlegget Sikkerhetstjenester - Secured by Caverion Et lite utvalg av våre sikkerhetskunder Avinor, Forsvarsbygg, Posten, Bunnpris, GMC eiendom, Vår Energi, Berg Eiendom, NorSea Stavanger Hvem er Caverion? – Building Performance Caverion  tilrettelegger vi for at mennesker kan være produktive og trives i smarte og bærekraftige bygg. Vi er fageksperter som alltid leverer høyeste kvalitet – om vi bygger nytt, rehabiliterer, utfører serviceoppdrag eller drifter eksisterende bygg. Building Performance er vårt løfte til deg som kunde. For oss handler det om å sette deg og dine mål i fokus. Det handler om å se etter gode løsninger og forbedringer når vi utfører arbeidet. Det handler om fagekspertise og yrkesstolthet. Vi forstår at måten vi lever og jobber på formes av alt det vi bygger rundt oss. Skal vi bekjempe klimakrisen må vi ha smarte og bærekraftige bygg – være seg sykehus, barnehager, skoler, butikker, restauranter, boliger eller kontorbygg. Caverions tjenesteområder - din ekspert gjennom hele livssyklusen Kan vi hjelpe deg med noe?
 

Hvem er Caverion?

– Building Performance

Caverion  tilrettelegger vi for at mennesker kan være produktive og trives i smarte og bærekraftige bygg. Vi er fageksperter som alltid leverer høyeste kvalitet – om vi bygger nytt, rehabiliterer, utfører serviceoppdrag eller drifter eksisterende bygg.

You must accept marketing cookies to view the content.
Accept marketing cookies here.

Building Performance er vårt løfte til deg som kunde. For oss handler det om å sette deg og dine mål i fokus. Det handler om å se etter gode løsninger og forbedringer når vi utfører arbeidet. Det handler om fagekspertise og yrkesstolthet.

Vi forstår at måten vi lever og jobber på formes av alt det vi bygger rundt oss. Skal vi bekjempe klimakrisen må vi ha smarte og bærekraftige bygg – være seg sykehus, barnehager, skoler, butikker, restauranter, boliger eller kontorbygg.