AV -utstyr til møterom til den nye hverdagen

welcomeback

Klar for en hybrid hverdag?

De fleste møter holdes fremdeles digitalt, og vil ha en blanding av deltakere som er på hjemmekontor og de som sitter fysisk tilstede. Har du AV-utstyret i orden?

Løsningen for gode og effektive videomøter er å ha utstyret i orden, og møteromsteknologi som er tilpasset bruken. Du trenger ikke det dyreste utstyret om det kun skal være 1-3 personer i ett rom, samtidig bør du ta høyde for at rommet er stort nok om du skal ha mange personer i møtet. Er rommet stort vil det kreve mer av det teknologiske AV-utstyret for bilde, video og lyd.

Kontakt meg for møteromspakker

 
Våre møteromspakker

Våre møteromspakker

Alle løsninger er enkle å bruke, og kobles enkelt til medbrakt laptop med USB-kabel, slik at alt kan styres derfra.

 

 
Basis (fra 860,-/mnd*) Fleksi (fra 1855,-/mnd*) Proff (fra 2245,-/mnd*)
2-6 personer 6-10 personer 8-18 personer
For små møterom For standard møterom For store møterom og styrerom
Monteres på 3-4 timer Monteres på 1 dag Monteres på 1 dag
75" skjerm 75" skjerm 86" skjerm
Kabler og dobbel stikkontakt (230 V) nedfelt i bordet (bordbrønn) Kabler og dobbel stikkontakt (230 V) nedfelt i bordet (bordbrønn) Kabler og dobbel stikkontakt (230 V) nedfelt i bordet (bordbrønn)
Lydplanke med integrert kamera og mikrofon Biamp Devio lydsystem av meget høy kvalitet Biamp Devio lydsystem av meget høy kvalitet
  Kamera med automatisk zoom Kamera med automatisk zoom
  Genelec Aktive høytalere Genelec Aktive høytalere
  1 avansert takmikrofon (kan også monteres på bordet). Stemmer fra ulike soner i møterommet mikses jevnt, slik at alle høres likt.  2 avansert takmikrofon (kan også monteres på bordet). Stemmer fra ulike soner i møterommet mikses jevnt, slik at alle høres likt. 

* Prisene er eks mva, og forutsetter vanlig tak/himling og en stikkontakt på 230V i rommet.
Prisene inkluderer reising til/fra Caverion nærmeste Caverion avdeling på maks 30 km en vei som skal være mulig å nå med bil.
Reisevei utover dette vurderes og avtales individuelt. Prisene gjelder for en 5 års leasingperiode. Vi tilbyr også muligheter for å lease i 3 år: Basis:  1325,-. Fleksi: 2880,-. Proff: 3490,-. 

Hvilken møteromspakke bør du ha?

Sjekk selv på noen få minutter med vår enkle test.

Ta møteromstest her

 

 

Mer om moderne møterom her