6 argumenter du kan bruke til å overbevise økonomisjefen til å oppgradere møterommet

Vi skal sakte, men sikkert tilbake på kontoret - selv om det kanskje blir mer hjemmekontor enn før. Det som det også blir mer av er online møter, avstandskrav vil være med oss i lang tid fremover. Om teknologien for lyd, bilde og video på kontorets møterom ikke er god nok kan du bli sliten, stresset, og kaste bort tid på kronglete oppkobling.

De fleste medarbeidere ønsker seg nok moderne møterom, men for økonomisjefen blir det fort et kostnadsspørsmål. Da er det viktig å vise til konkrete argumenter på hvorfor det er økonomisk lønnsomt å oppgradere møterommet.

6 grunner til hvorfor det er økonomisk lønnsomt å oppgradere møterommet:

  1. Online møter forventes en årlig vekst på 9,8% fra 2019 til 2026.
  2. Moderne møterom gjør det enklere å holde online møter, som vil redusere reising. Reising koster penger i form av tapt tid, i tillegg til selve reisekostnadene som tilfaller bedriften, enten den reisende bruker egen bil, kollektivtrafikk eller taxi.
  3. Hele 69 prosent har hatt problemer med å presentere pga. dårlig møteromsteknologi
  4. Mer enn 1 av 5 møter går over tiden pga. at utstyret i møterommet ikke fungerer
  5. Teknologiproblemer på møterom opptok 10% av tiden til IT-sjefer
  6. Enkle tekniske løsninger gjør at medarbeidere ikke kaster bort verdifull arbeidstid på å krongle med oppkobling. Med en møteromsløsning som enkelt kobles til laptop via USB-kabel er det ikke nødvendig å involvere IT-avdelingen, som alltid blir en merkostnad.

Slik fungerer et moderne møterom

Et moderne møterom skal være enkelt å bruke, og fungere sømløst. Du skal kunne koble deg enkelt på med egen laptop via en USB-kabel i møteromsbordet, og vips er møterommets kamera, mikrofoner, høyttalere og skjerm integrert med din laptop.

Involvering av IT-ressurser for å programmere teknologien i møterommet med bedriftens systemer skal ikke være nødvendig.

Nytt møterom kan du få installert og montert på alt fra 3-4 timer til 1 dag.

Ta en titt på våre møteromspakker her