Caverion-fondet

- søk midler til et bærekraftig lokalmiljø der folk trives

 

Søknad om midler fra Caverion-fondet
Som landsdekkende virksomhet er Caverion til stede på 43 avdelingskontorer rundt i Norge. Vi ønsker å støtte lokale tiltak som idrettslag, kor, foreninger osv. som bidrar med et positivt arbeid i et lokalmiljø. I mange år har vi derfor tildelt midler fra Caverion-fondet, til sammen 500 000 kr i året fordelt på to tildelinger.

Søknadsfristen for vårens tildeling fra fondet er nå ute, og neste er 13. september. Benytt søknadsskjema under og se retningslinjer for hvem som kan få midler fra fondet. Juryen er i gang med arbeidet med å gå gjennom søknadene sammen med Caverions lokalavdelinger. Søkere får beskjed om tildeling så snart juryen har konkludert. Dette kan ta et par måneder.

Hjertet vårt banker for lokalmiljøet - akkurat som ditt.

Fra Mandal i sør til Tromsø i nord er vi 2 300 engasjerte medarbeidere som hver dag drar på jobb i 43 ulike lokalsamfunn. Det er her vi bor. Det er her vi betaler skatt. Det er her vi har familiene våre.

Det er her i lokalmiljøene våre vi leverer høy kvalitet, enten vi bygger nytt, rehabiliterer, utfører serviceoppdrag eller drifter tekniske installasjoner.

Det er her i lokalmiljøene våre vi skaper verdier for menneskene som bor her.

Det er her i lokalmiljøene våre vi tilrettelegger for at mennesker kan være produktive og trives i smarte og bærekraftige bygg, industri og infrastruktur.

 

Støtte til sport, kultur og ungdom fra Caverionfondet

Midler fra Caverionfondet med søknadsfrist i høst gikk blant annet til ungdom, idrett, og flere kor og orkestre. Alle typer foreninger og lag kan søke og midlene fordeles etter søknad på Caverions hjemmesider.

En halv million kroner deles hvert år ut fra Caverionfondet, fordelt på to tildelinger per år. Hvem som får midler avgjøres av en intern jury, og tildelingene skjer på anbefaling fra Caverions lokalavdelinger.

De 250.000 kr i høstens søknadsrunde ble fordelt til følgende formål:

Region Øst
Vindingstad First Lego League
Raufoss IL Innebandy
Tindlund-Rolvsøy G13
Nordli skole
Asker Skiklubb
Hurdal Idrettslag
Kongsvinger fotball G2014
Lervik IF J09/10 Fotball
FRISKUS I.L
Halden Tennisklubb
Fredrikstad Sykkelklubb /
Idretten Skaper Sjanser

Region Sørvest
Ytrebygda skolekorps
Stavanger Hockey - Oilers G-U17
Ik Grane Arendal Fotball
Vadmyra Idrettslag
Roaldsøy skolekorps
Storhall Karmøy
Meland Skytterlag / DFS / Ungdomsavdelingen

Region Nordvest
Explosion Drillklubb Harstad
Neset Fotballklubb
Blindheim Skolekorps
Kolstad Håndball bredde G14
Heimdal skoleorkester
Bodø friidrettsklubb
Rana Slalåmklubb
Frol il ski og skiskyting
NTNUI- Ålesund

– Caverion har avdelinger over hele landet. I stedet for å legge våre sponsormidler i ett enkelt prosjekt har vi valgt å bidra i flere lokalsamfunn der vi arbeider og leverer våre tjenester. Idrettsstjernene og de store musikerne får i utgangspunktet mye støtte. Vi støtter de mange lokalmiljøets ukjente helter, som gjør en stor og viktig jobb mer i det skjulte, sier adm. dir. Knut Gaaserud.

Kjenner du til et lokalt idrettslag, musikkorps, kor, speidergruppe eller annen frivillig virksomhet som fortjener støtte? Tips dem om Caverionfondet! Søknadsskjema lenger ned på siden.

 

Slik fungerer utdelingen

I tillegg til å bygge levende og bærekraftige lokalmiljø gjennom tjenestene våre, ønsker vi å støtte ulike lokalsamfunn i Norge gjennom Caverion-fondet.

Hva slags formål prioriteres?

Søkere som ønsker å fremme trivsel, helse, likestilling, mangfold og bærekraft i sine lokalsamfunn vil ha en fordel i utdelingen - dette bør komme tydelig frem i begrunnelsen på hvorfor akkurat du og din klubb/organisasjon skal motta midler.

Hvor mye midler deles ut?

Vi deler ut en halv million i året, fordelt på to tildelinger med søknadsfrist vår og høst. Dvs. at 250.000 kr fordeles i hver runde, typisk til ca. 15-20 formål som vår interne jury enes om. Vi støtter sjelden enkeltformål med mer enn 20 000 kr.

Når er søknadsfristen?

Midler fra Caverionfondet deles ut i to omganger med søknadsfrist hver vår og høst, neste er 13. september 2024. Benytt søknadsskjema under og se retningslinjer for hvem som kan få midler fra fondet.

 

Hvem kan motta støtte?

Søkere kan f.eks. være:

  • Frivillige lag
  • Idrettslag
  • Foreninger
  • Foreldregrupper
  • Skoleklasser
  • Organisasjoner
  • Offentlige barnehager

Vi støtter ikke:

  • Politiske organisasjoner
  • Enkeltutøvere

Når kunngjøres hvem som mottar midlene?

Etter at søknadsfristen har gått ut vurderes formålene av en jury, som sammen med Caverions lokalavdelinger tar avgjørelsen om hvem som får midler fra fondet. Deretter blir mottagerne kontaktet.

Hvem bestemmer hvem som mottar?

En sentral jury i Caverion Norge.

Publiseres navnet på mottagerne?

Navnet på klubben/organisasjonen offentliggjøres på vår hjemmeside og sosiale medier, sammen med bilde eller video levert inn av mottager.

Søk sponsormidler