Tverrfaglig teknisk installasjon av høy kvalitet

Byggets tekniske løsninger påvirker både kostnadene gjennom byggets livssyklus, og verdien på eiendommen. Så de valgene du tar i tidligfase for et nybygg eller ved rehabilitering vil ha langsiktige konsekvenser. Å føle trygghet for at all byggteknologi er installert riktig og fungerer som den skal fra dag én oppnås best ved å involvere fagspesialister i byggteknologi allerede i planleggingsfasen.

Integrert teknologi optimaliserer eiendommen

I dagens datadrevne verden er det avgjørende at teknologien i bygget er integrert og fungerer sammen. Kompetanse i en enkelt fagdisiplin er ikke lenger nok. For å skape merverdi må data fra ulike systemer og mange forskjellige bygningsteknologier analyseres og kombineres.

Våre tekniske fagspesialister har høy ekspertise innen de ulike teknologiene, og leverer høy kvalitet. De kan vurdere hvordan de forskjellige bygningsteknologiene fungerer best sammen for å gjøre eiendommen din så brukervennlig, effektiv og bærekraftig som mulig.

Teknisk installasjon av all teknologi

Caverion tilbyr teknisk installasjon av alle bygningsteknologier.

Våre teknikere holder seg kontinuerlig oppdatert på de nyeste smarte teknologiene. De overholder alle forskrifter, sikrer at installasjonene er av høy kvalitet og følger bransjeledende sikkerhetsstandarder.

Resultatbaserte løsninger

Allerede i prosjekteringsfasen definerer du de ønskede målene med nybygget, rehabiliteringen, oppgraderingen eller tilbygget. Vi jobber sammen med deg fra A til Å med rådgivning, prosjektutvikling, prosjektering, tekniske installasjoner, prosjektledelse, energi- og bærekraftsmål. Vi setter deg og dine mål i fokus, og vi ser alltid etter gode løsninger og forbedringer i arbeidet.

Caverion er ledende innenfor utvikling av de viktigste byggteknologiene, noe som kan utgjøre forskjellen på en tradisjonell og en fremtidsrettet eiendom. Vi garanterer en effektiv leveranse, og vi forplikter oss til de økonomiske, miljømessige og øvrige avtalte mål – ideelt sett for hele livssyklusen til eiendommen din.

Uike bygningsteknologier

Finn ut mer om fordelene ved å bruke ny teknologi ved å velge et fagområde:

 

Vil du bli kontaktet?

 

Slik hjelper vi våre kunder

Kontakt oss