Seabrokers Services: - Inneklima er viktig for leietakere

 

- Vi som drifter av bygg, merker med en gang hvis kunden er misfornøyd. Er ikke inneklimaet på plass så får du veldig fort klager fra leietakerne, sier Gry Myklebust Iversen, driftsleder i Seabokers Services.

Det er ikke overraskende at et godt inneklima er viktig for medarbeidere, leietakere og andre brukere av bygget. Forskning viser nemlig at luftkvaliteten er den viktigste faktoren for produktiviteten vår. Hvis vi har dårlig luftkvalitet, er resultatet ofte hodepine, vi blir slitne – og vi kan til og med bli syke. Folk som jobber i bygg med et godt inneklima, opplever bedre trivsel, helse og produktivitet sammenlignet med de som jobber i bygg uten tilsvarende systemer. 

- Det å ha riktig inneklima er jo utrolig viktig for oss som har ansvar for så mange ansatte på ulike kontorer. Det å ha de rette temperaturene til enhver tid, å møte de ulike behovene og klare å tilfredstille alle kundene når noen blir fort varme og noen fryser lett, er en utfordring. Det å finne de gode løsningene på dette, opplever vi at KlimaTak-løsningen gir oss, sier Myklebust Iversen.

God luftkvalitet i kontorbyggene

- Inneklima er veldig viktig både for produktivitet og trivsel. Med KlimaTak fra Caverion oppnår du et optimalt inneklima og bidrar til at folk trives og er mer produktive. Dette er et modulbasert ventilasjonssystem. Du skal ikke legge merke til KlimaTaket, det er en veldig stillegående, behovsstyrt løsning, sier Øystein Fossum, prosjektleder elektro i Caverion Norge.

- KlimaTak fra Caverion er den løsningen vi har valgt på flere av våre kontorbygg og som vi har gjort oss gode erfaringer med gjennom årenes løp. Når du kommer opp i kontorene, så merker du det. Du merker at her er det god luft. I det du kommer inn i et rom, så hører du at det fungerer for det sier 'klikk', så da begynner ventilasjonen å fungere, forteller Gry.

Vil du se filmen?

Bedre trivsel og høyere produktivitet med KlimaTak fra Caverion🌍🏠

 

Lekkert og stillegående design

KlimaTak™ blir ofte kalt bygningens tekniske motorvei, fordi det samler og skjuler alle installasjoner på ett sted: Ventilasjon, strøm, data, sprinklere osv. Systemet har også lekkert design med flere tiltalende designalternativer å velge mellom. Det gir god akustisk demping og romfølelse, ingen trekk og går nesten lydløst. I tillegg sparer du energi.

- Byggene våre er svært populære blant leietakere og har fått rykte på seg å være veldig gode bygg. Det mener jeg kommer av blant annet at det er et veldig godt inneklima, avslutter Gry Myklebust Iversen. 

Mer om KlimaTak her


Om Seabroker Services: 

Seabrokers Services er et selskap i Seabrokers Group med totalleveranse av drifts- og forvaltningstjenester til næringsbygg. Seabrokers Services ble etablert av Seabrokers Group i 2008. Forretningskonseptet er administrasjon, eiendomsdrift og forvaltning av næringseiendom.

Vil du bli kontaktet?

Kontakt oss