En partner innen industrielt vedlikehold 

Enhver industribedrift er avhengig av å drive kostnadseffektivt og finne nye konkurransefortrinn samtidig. Det gjør du best ved å deg fullt om kjernevirksomheten og la en profesjonell partner ta seg av vedlikeholdet i bedriften.

Kontinuitet i produksjonen, sammen med god kontroll på alle kostnader, bidrar til å styrke posisjonen i markedet. Fra en eiers perspektiv er det viktig å unngå uventede, kostbare reparasjoner og store avbrudd i produksjonen.

Alle anlegg er forskjellige. Basert på erfaring vil vi tilby en pakke for industrielt vedlikehold, skreddersydd for ditt anlegg, dine behov og din strategi.

Områder innen vedlikehold som bidrar til å forbedre produksjonen til anlegget:

  • Analyse av vedlikeholdsbehov og kritisk gjennomgang av utstyr
  • Optimalisering av reservedelsbeholdning, f.eks. med riktig type dele-hierarki for å unngå nedetid
  • Rasjonalisering av forebyggende vedlikehold gjennom moderne tilstandsovervåking
  • IoT- og AI-løsninger for tilstandsovervåking som forutser feil og driftsstans
  • Forbedre anleggets miljøprestasjoner ved å redusere energibruken, og forbruket av smøremidler, vann og råvarer


Mer tid til å fokusere på kjernevirksomheten

Velger du en partner som er spesialist på industrielt vedlikehold, får du frihet til å fokusere fullt ut på kjernevirksomheten. Vi tar hånd om det daglige vedlikeholdet og ser hele tiden etter mulige forbedringer – alt i henhold til våre effektive og velprøvde driftsmetoder.

Du trenger ikke lenger å koordinere innsats fra flere ulike underleverandører – vi kan ta oss av alt. Gjennom vår enkle og kostnadseffektive modell for partnerskap, kan vi tilby langsiktig, komplett og konfidensiell kundeservice tilpasset dine behov. Vi står til tjeneste i alle stadiene av livssyklusen til anlegget, og vår lange erfaring fra industrimiljøer har gitt oss en spesiell evne til å utvikle gode rutiner. Denne kompetansen øker sikkerheten for både mennesker og miljø.

Ta kontakt med oss, så viser vi deg hvordan et partnerskap for vedlikehold i bedriften blir til et langsiktig og pålitelig samarbeid som gir deg konkurransefortrinn.

Vil du bli kontaktet?

 
 

Kontakt oss