Industrielle installasjonstjenester

Når noe skal installeres i produksjonsanlegg, må det utføres med høy kvalitet og i henhold til gitte standarder. Dette for å sikre at produksjonen er stabil, utstyret forblir i god stand og nedetid er minimert.

For å kunne tilby trygge og kostnadseffektive tjenester i et krevende industrielt miljø, må samarbeidspartneren din ha lang erfaring fra forskjellige produksjonsmiljøer og ha veletablerte driftsmetoder. Når alt blir håndtert av én enkelt partner, blir det ingen forsinkelser eller dårlig kommunikasjon som kan påvirke produksjonen negativt.

Caverion kan levere alle industrielle installasjonstjenester over hele landet, fra enkle pumper til komplette produksjonslinjer, fra maskiner til prosessinstallasjoner – i tillegg til elektriske-, automatiserings- og instrumenteringsinstallasjoner.

Vi kan hjelpe deg med følgende tjenester og installasjoner:

  • Prosjektledelse, anskaffelser, prosjektering, veiledning og arbeidsplanlegging

  • Elektriske installasjoner, automatiserings- og instrumenteringsinstallasjoner, inkludert mellom- og høyspenningsinstallasjoner

  • Tilsyn med elektrisk drevet utstyr og maskiner

Vi setter alltid sikkerhet først

Vi har alltid fokus på sikkerhet og har full kontroll på kravene til HMS i industrien, enten det er på landbaserte anlegg eller offshore. Kurs og opplæring innen HMS har høy prioritet hos oss, og på alle oppdrag kommer sikkerheten alltid først. Industrielle installasjoner i regi av Caverion utføres derfor alltid med høy faglig kompetanse, så vel som trygt innenfor de strenge standardene for HMS i industrien.

Vil du bli kontaktet?

Andre tjenester

Slik hjelper vi våre kunder

Kontakt oss