Kjøling med CO2 gjør eiendommen din mer bærekraftig

Si farvel til miljøskadelig kjøling. Ved å investere i moderne kjøleanlegg kan du drifte virksomheten din på en mer miljøvennlig og kostnadseffektiv måte. Vi i Caverion tilbyr skalerbare kjøleløsninger, sånn at vi enkelt kan finne den beste løsningen for deg.

Foruten energiforbruk, kan kjøling også ha en skadelig innvirkning på miljøet. Å slippe ut en kilo av kjølemiddelet R404 i luften tilsvarer det samme som 4000 kilo karbondioksid. På grunn av den negative miljøpåvirkningen sier nå f-gassforordning at R404 er forbudt å kjøpe og etterfylle fra og med 2020, mens R134a fases ut fra 2020 til 2025.

Et mye mer miljøvennlig alternativ er bærekraftig kjøling som bruker CO2 som kjølemiddel. Karbondioksid begrenser miljøpåvirkningen og reduserer energiforbruket drastisk. Foruten å være et effektivt og bærekraftig kjølemedium, produserer CO2-kjøling også varme som kan brukes til oppvarming av bygget.

 

Smart kjøling med CO2 er miljøvennlig og kostnadseffektivt

Ved å investere i moderne kjøleanlegg kan du nå drifte virksomheten din på en mer miljøvennlig og kostnadseffektiv måte. Vi i Caverion tilbyr skalerbare kjøleløsninger, sånn at vi enkelt kan finne den beste løsningen for deg.

 

Dette er de viktigste fordelene: 

  • Betydelig forbedret energieffektivitet og lavere driftskostnader
  • Besparelser på vedlikehold takket være prediktiv analyse
  • Positiv innvirkning på målene dine for bærekraft
  • Overholder gjeldende og fremtidig lovgivning

Ta kontakt, så hjelper vi deg med å redusere karbonavtrykket fra kjøleanlegget ditt.

Kontakt meg for smart kjøling

 

Administrer både kjøling og oppvarming

Caverion Energy Center bruker miljøvennlige og bærekraftige kjølemidler som CO2. Dette er en helhetlig løsning for både kjøling og oppvarming som bruker minimalt med elektrisitet.


Denne løsningen gjør det mulig for et bygg å være selvforsynt med energi slik at fjernvarme ikke lenger er nødvendig. Alternativt kan Caverion Energy Center overføre overskuddsvarmen som genereres videre ut til fjernvarmenettet.

CO2 kjøling.jpg
 
Kjøling CO2.jpg

 

Automatisert kjøling med Caverion Huurre iTOP

Caverion Huurre iTOP, en integrert del av Caverion Energy Center, er en automatisert løsning for kjøling. Løsningen er koblet til Caverions BMS og reduserer driftskostnadene dine ved å kontinuerlig optimalisere.

Ved å gå for en slik løsning, reduserer du kostbare adhoc-reparasjoner til et minimum. Vårt døgnåpne Remote Center sørger for at alle alarmer relatert til kjøling blir håndtert kostnadseffektivt.

 

Andre tjenester

 

Vil du bli kontaktet?

 

Kontaktpersoner

 
Ragne Hellum
Ragne Hellum
Salgssjef Energi & Bærekraft
Thomas Ramos
Thomas Ramos
Salgssjef Region Øst
Roar Selland
Roar Selland
Salgssjef Region Sør-Vest
 
Vegard  Bjerken Nessjø
Vegard Bjerken Nessjø
Salgssjef Region NordVest
Michele  Bonafede
Michele Bonafede
Salgssjef BU Prosjekt
Odd Steinar Kanestrøm
Odd Steinar Kanestrøm
Servicedirektør
 

Kontakt oss