Rehabilitering og endring av bygg og eiendom

 
Rehabilitering og endring av bygg er nødvendig for å opprettholde, eller til og med øke verdien på…

Rehabilitering og endring av bygg er nødvendig for å opprettholde, eller til og med øke verdien på eiendommen din gjennom hele livssyklusen. Hvilke partnere og hva slags teknologi du velger vil når tekniske installasjoner skal moderniseres, er avgjørende.

 

Rehabilitering øker verdien på bygg

Moderne og teknologisk avansert utstyr bidrar til effektiv drift og reduserte kostnader. For å sikre et best mulig resultat, bør du bruke eksperter til å velge og installere ny teknologi. Samtidig bør du ha en partner som kan ta seg av nødvendig vedlikehold på lang sikt.

Vi i Caverion tilbyr en alt-i-ett-løsning for både rehabilitering og modernisering av bygg. Det gir deg full oversikt over kostnader, og alle spørsmål og bekymringer du måtte ha blir besvart via ett kontaktpunkt. Du vil alltid ha den nyeste teknologien tilgjengelig, og eksperter vil alltid kunne anbefale de løsningene som er best tilpasset dine behov. All informasjon om alle oppdateringer blir nøye dokumentert, noe som er viktig for å kunne fastsette verdien på eiendommen din.

Gjennomfør rehabilitering med leasing

Den teknologiske utviklingen går raskt, og endringer skjer konstant. Hvorfor ikke lease det nyeste av AV-utstyr og sikkerhetssystemer gjennom fleksible og rimelige leasingavtaler?

Ved å velge leasing, vil du få det nyeste utstyret levert gjennom en komplett servicepakke til en fast månedspris. Tjenesten er tilpasset dine behov og kan inneholde alt fra nytt utstyr og reservedeler til reparasjoner og årlig vedlikehold.

Viktige grunner til å velge en leasingavtale:

  • Nyeste teknologi uten store investeringer
  • Frigjør egenkapital
  • Forutsigbare kostnader med en fast månedlig avgift
  • Alltid moderne og velfungerende systemer
  • Mindre administrasjon når alt utstyr, finansiering og vedlikehold kommer fra samme partner.

Ta kontakt med oss, så finner vi sammen den optimale løsningen for modernisering og rehabilitering av ditt bygg – og vedlikeholdsavtalen som følger med.

 

Relaterte tjenester

Relaterte referanser

 

Kan vi hjelpe deg med noe?

 
Ragne Hellum
Ragne Hellum
Salgssjef Energi & Bærekraft
 
Roar Selland
Roar Selland
Salgssjef Region Sør-Vest
 
Thomas Ramos
Thomas Ramos
Salgssjef Region Øst
 
Odd Steinar Kanestrøm
Odd Steinar Kanestrøm
Servicedirektør
 
Erling Mellemstrand
Erling Mellemstrand
Salgssjef Prosjekt Norge