Hvordan spare energi i næringsbygg

 
caverion_portrett_jorgen_online16x9.00_01_30_08.Still014 (1).jpg

Riktig strømbruk starter med energikartlegging

Vil du gjøre bygget ditt mer energieffektivt og spare strøm og penger? Vanskelig å få oversikt over bygningsmassens tilstand og vite hvor du skal sette inn tiltak? Her er et godt tips! La en energiingeniør ta seg av saken. Da vil du få vite hvor du kan spare strøm og hvordan du kan gjøre det. Ikke minst – du får vite akkurat hva det vil koste. 

Finn ut mer

Cheerful Businesswoman on Phone (1).jpeg

Energisparekontrakt er lønnsomt både for deg og miljøet

Strømprisene skyter i været! Se hvordan du kan øke energieffektiviteten i bygget med en energisparekontrakt kalt EPC. Garantert energisparing med en kontrakt der du får hele investeringen nedbetalt av besparelsene.

Derfor er EPC genialt

AdobeStock_86511793_1080x1080.jpg

Solcellepanel i næringsbygg er i vinden som aldri før!

Med solcellepaneler reduseres CO2-utslipp raskt. Bygget ditt blir mer bærekraftig, noe som investorer, leietakere og brukere setter pris på. Solcelleanlegg i næringslivet blir stadig mer populært. Ikke minst fordi solceller er blant de aller mest bærekraftige måtene å produsere strøm på. I tillegg er det økonomisk lønnsomt.

Mer informasjon om solcellepanel

_IMG_9431_2021-08-10_12_26_44.jpg

Caverion er markedsleder innen installasjon og vedlikehold av ladestasjoner

Vi installerer og driver tusenvis av ladepunkter i Norge, og hjelper gjerne flere. Ved å installere elbilladere sørger du som driver et næringsbygg, et servicetilbud eller en offentlig virksomhet for at det er enkelt for kundene og brukerne å velge deg. I tillegg bidrar du til å gjøre det enklere for folk å ta grønne, bevisste valg - som å velge elbil! 

Gjør eiendommen mer bærekraftig ved å investere i ladestasjoner

 

E-bok: Hvordan spare energikostnadene i tiden fremover?

Du kan nå laste ned en eBok som kan hjelpe næringsbyggeiere med å spare energikostnader i løpet av den kommende vinteren. 
Vil du ha noen gode tips til vinteren? Bestill vår gratis eBok her.

Se hva slags resultater kundene våre har oppnådd

 -Interessert i energisparetips? Her er noen enkle råd som alle bør følge!

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Få energiforbruket ditt analysert

I en tid hvor strømprisene er rekordhøye, kan det være lurt å være bevisst over byggets strømforbruk. Det er nemlig mye penger å spare! Vårt mål er å optimalisere alle tekniske bygningssystemer for å minimere energiforbruket. En energikartlegging hjelper deg å finne ut hvordan det går med boligen din når det gjelder energieffektivitet.

Kom i kontakt med oss!

Stol på 24/7 overvåking

Caverion Remote Center sporer funksjonaliteten til bygningens løsninger hver dag-hele uken. Vårt fjernsenter kan hjelpe med å ta seg av opptil 95 % av vedlikeholdsbesøkene uten besøk på stedet.

Vil du vite mer?  - Hør fra deg her!

 

En tydelig eiendomsstrategi med SRI rådgivningstjenester

SRI en kalkulator som måler hvor smarte bygninger er. Med Caverion SRI analyserer vi byggets nåværende tilstand, og legger en plan for hva slags tiltak vi skal gjøre for en optimal verdiøkning. Du får rett og slett svarene på hvordan du kan skape et bedre bygg, som er bærekraftig, velfungerende og har et godt inneklima.

SRI rådgivning

Vil du vite mer?

Kontakt oss her