Hvordan spare energi i næringsbygg

Byer står for mer enn 70 % av verdens totale CO2-utslipp. Og bygninger står for 40 % av EUs endelige energiforbruk og for 36 % av CO2-utslippene. Å velge energieffektive systemer og tjenester kan resultere i over 30 % besparelser i byggets energiforbruk. Bli mer #energywise!

 

Vi er #energywise

Som ledene energientreprenør tilbyr Caverion en rekke energirådgivningstjenester og på denne siden har vi samlet de beste tipsene fra våre eksperter. For oss handler #energywise ikke bare om å spare kostnader og redusere karbonavtrykk.
Å være #energywise er også givende og inspirerende! Følg vår #energywise reise på LinkedIn!

Kontakt vårt energiteam

 

Se hva #energywise betyr for vår kunder

 

Se hva slags resultater kundene våre har oppnådd

emobilitet.jpg

Gjør næringsbygget ditt mer attraktivt med ladestasjoner

Ved å installere elbilladere sørger du som driver et næringsbygg, et servicetilbud eller en offentlig virksomhet for at det er enkelt for kundene og brukerne å velge deg. I tillegg bidrar du til å gjøre det enklere for folk å ta grønne, bevisste valg - som å velge elbil! 

Finn ut mer

 
energikartlegging.jpg

Riktig strømbruk starter med energikartlegging

Vil du gjøre bygget ditt mer energieffektivt og spare strøm og penger? Vanskelig å få oversikt over bygningsmassens tilstand og vite hvor du skal sette inn tiltak? Her er et godt tips! La en energiingeniør ta seg av saken. Da vil du få vite hvor du kan spare strøm og hvordan du kan gjøre det. Ikke minst – du får vite akkurat hva det vil koste. 

Finn ut mer

epc energisparekontrakt.jpg

Derfor er energisparekontrakt genialt

Ja, strømprisene skyter i været, men du kan øke energieffektiviteten i bygget med en energisparekontrakt kalt EPC. Garantert energisparing med en kontrakt der du får hele investeringen nedbetalt av besparelsene.

Mer her

solcelle block caverion norge.jpg

10 grunner til hvorfor du bør velge solcellepanel i ditt næringsbygg 

Med solcellepaneler reduseres CO2-utslipp raskt. Bygget ditt blir mer bærekraftig, noe som investorer, leietakere og brukere setter pris på. Solcelleanlegg i næringslivet blir stadig mer populært. Ikke minst fordi solceller er blant de aller mest bærekraftige måtene å produsere strøm på. I tillegg er det økonomisk lønnsomt.

Finn ut mer

 
 

 -Interessert i energisparetips? Her er noen enkle råd som alle bør følge!

 

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Få energiforbruket ditt analysert

I en tid hvor strømprisene er rekordhøye, kan det være lurt å være bevisst over byggets strømforbruk. Det er nemlig mye penger å spare! Vårt mål er å optimalisere alle tekniske bygningssystemer for å minimere energiforbruket. En energikartlegging hjelper deg å finne ut hvordan det går med boligen din når det gjelder energieffektivitet.

Kom i kontakt med oss!

Stol på 24/7 overvåking

Caverion Remote Center sporer funksjonaliteten til bygningens løsninger hver dag-hele uken. Vårt fjernsenter kan hjelpe med å ta seg av opptil 95 % av vedlikeholdsbesøkene uten besøk på stedet.

Vil du vite mer?  - Hør fra deg her!

 

En tydelig eiendomsstrategi med SRI rådgivningstjenester

SRI en kalkulator som måler hvor smarte bygninger er. Med Caverion SRI analyserer vi byggets nåværende tilstand, og legger en plan for hva slags tiltak vi skal gjøre for en optimal verdiøkning. Du får rett og slett svarene på hvordan du kan skape et bedre bygg, som er bærekraftig, velfungerende og har et godt inneklima.

SRI rådgivning

Vil du vite mer?

Kontakt oss her