ABB Caverion.JPG
08.09.2022 Pressemeldinger

Mot karbonnøytrale bygninger - nytt samarbeid ABB/Caverion

Caverion og ABB annonserer denne uken en avtale om i fellesskap å akselerere utviklingen av energieffektive og bærekraftige bygninger. Målet med samarbeidet er å tilby kundene avanserte, smarte løsninger for å oppnå karbonnøytrale bygg og nå sine bærekraftsmål. 
 

ABBs teknologiløsninger, inkludert Mission to Zero™, og Caverions bærekraftige løsninger og systemintegrasjonsevner vil i fellesskap utvide tilbudet til begge selskaper i Norge, Sverige, Danmark, Finland, de baltiske landene, Tyskland og Østerrike. 
Det utvidede tilbudet kan brukes i nye bygg og moderniseringer for å legge til rette for mer automatiserte, intelligente og bærekraftige bygg i tråd med endrede kundekrav. Optimale forhold i smarte bygg øker også velvære og tilfredshet for brukeren av bygget.
– Avtalen med Caverion viser ABBs intensjon om å muliggjøre et karbonnøytralt samfunn gjennom allianser og samarbeid. Våre felles evner vil gjøre det mulig for kunder i Norden og utover å dra enda raskere nytte av det siste innen innovativ smartbyggteknologi i henhold til deres individuelle bærekraftskrav, sier Uwe Laudenklos, markeds- og salgsleder for Europa, Canada og deler av Afrika (ECAF) , i ABB Electrifications divisjon Smart Buildings.
– Vi i Caverion ønsker å skape bærekraftige løsninger for hver kunde med det vi designer og leverer. Vi er glade for å kunne utvide samarbeidet vårt med ABB, med et felles mål om et bærekraftig, karbonnøytralt samfunn. Sammen vil vi gi kundene våre toppmoderne løsninger for energieffektive og bærekraftige bygninger, sier Kari Sundbäck, leder for tjenester, løsninger, digital og bærekraft i Caverion-konsernet.


Mot karbonnøytrale bygg
ABBs Mission to Zero™ er jakten på en visjon om bærekraft innen bygninger og produksjon, nemlig å være både selvforsynt med energi og CO2-nøytral. Dette oppnås ved bruk av målings- og energistyringsløsninger knyttet til elektrifisering, distribuerte energiressursteknologier og forbedret ved anskaffelser av fornybar energi.
Caverion tilrettelegger for at mennesker kan være produktive og trives i smarte og bærekraftige bygg. Caverions rådgivningstjenester og smarte løsninger, inkludert bygningsautomasjon og andre digitale løsninger, forbedrer bygningens energieffektivitet gjennom hele livssyklusen. Disse, kombinert med intelligent, bærekraftig kjøling og varmeproduksjon og Caverion Remote Centre, er nøkler til å ta eiendommen mot null utslipp.

Bildetekst:
F.v. Uwe Laudenklos (ABB) og Kari Sundbäck (Caverion) er glade for å ha fått på plass samarbeidsavtalen.

 

Nedlasting

Kontakt oss eller meld deg på for å motta nyheter fra oss

Ole Kristian Lunde Kommunikasjonssjef Mob. 916 69 000 ole-kristian.lunde@caverion.no
My Request on: