Ingunn Fykse2.jpeg.jpg
06.01.2022 Pressemeldinger

Ingunn Fykse ny leder hos Caverion Bergen

Direktør for Prosjektvirksomheten til Caverion i Norge, Magne Markussen, er glad for å ha fått henne som avdelingsleder. 
 
– Ingunn har jobbet som prosjektleder i Caverion siden 1997, og har deltatt i mange av våre største prosjekter. Hun er den best egnede kandidaten for å ta vår virksomhet i Bergen videre og rett person for å ivareta denne lederrollen. Hun kjenner avdelingen godt og har opparbeidet seg god kunnskap om hva som skal til for at vi skal løfte Bergen til å bli en solid og forutsigbar prosjektavdeling, sier Magne.

Caverions Prosjektavdeling i Bergen er tverrfaglig med omkring  40 elektrikere og rørleggere til sammen, prosjektledere og prosjektutviklere på alle fag. Til sammen har avdelingen 74 ansatte. 
 
I likhet med de fleste andre kontorer har Caverion en Serviceavdeling også i Bergen, som står for drift og vedlikehold på eiendom og infrastruktur. Prosjektavdelingen på Caverions Bergenskontor, som leverer nybygg og rehabiliteringer, er den Ingunn nå blir leder for. Den består av tre avdelinger: Infrastruktur, Bolig og Prosjekt. Infrastruktur og Bolig består av avdelingsleder og om lag 10 montører og er rene elektroavdelinger. 

Ingunn har bakgrunn som elektriker. Etter videreutdanning startet hun som prosjektleder på service. Hun var i en periode på Statoilkontrakten, og deretter, fra 2013, på prosjektavdelingen. 

– Jeg er veldig glad i tverrfaglige utfordringer, fremdriftsstyring, personalutvikling og utfordringer generelt, forteller Ingunn.

De største jobbene avdelingen har hatt i det siste er utbygging av Lagunen Storsenter med butikker, kino og treningssenter, Norges Handelshøyskole, Voss Hotell og Kanalveien 60 . Det siste er for øvrig også bygget som Caverion har kontor i. 


Bildetekst:
Ingunn Fykse er utnevnt til leder for Caverions Prosjektavdeling i Bergen. Foto: Kjetil Rimehaug.

 

Nedlasting

Kontakt oss eller meld deg på for å motta nyheter fra oss

Ingunn Fykse, mobil 908 51 667 ingunn.fykse@caverion.com
My Request on: