SveinOla&Neda.png
29.11.2021 Pressemeldinger, Articles

Svein Ola Lunde ny HMSK-sjef i Caverion

Svein Ola har arbeidet i den tekniske totalentreprenøren Caverion i seks år, og startet som servicetekniker i Sogndal før han ble hovedverneombud i slutten av 2016. Fra 2021 har han arbeidet som HSEQ Manager, og har opparbeidet seg mye kompetanse innenfor området. 

– Jeg har vært heldig å få jobbe sammen med et sterkt faglig team under en svært kompetent leder: Neda Maria Kaizumi. Vårt mål er å fortsette arbeidet som pådriver for sikkerhetskulturen i selskapet og styre mot vår 0-visjon for arbeidsrelaterte skader. Vi ser at ledere i selskapet jevnt over har høy oppmerksomhet rundt dette, men vi kan alltid bli bedre, sier Svein Ola.

Etter seks år som HMSK-sjef i Caverion, og som Head of Health & Safety Group, så har Neda Maria Kaizumi valgt å takke ja til stillingen som Vice President Quality i Scatec fra 1. januar 2022.  

– Neda har gjort en formidabel jobb i Caverion Norge og i konsernet. Hennes engasjement og innsats går langt ut over det stillingen krever, og hun vil bli savnet, sier HR-direktør Anne Sødem.

Bildetekst:
Svein Ola Lunde tar over ansvaret for HMSK hos den tekniske totalentreprenøren Caverion etter Neda Maria Kaizumi. 

Nedlasting

Kontakt oss eller meld deg på for å motta nyheter fra oss

Ole Kristian Lunde Kommunikasjonssjef Mob. 916 69 000 ole-kristian.lunde@caverion.no
My Request on: