Technopolis S.jpg
25.11.2021 Pressemeldinger, Articles

Fortsatt vekst for Technopolis sammen med Caverion

– Med dette oppkjøpet fortsetter Technopolis å ekspandere inn i nye markeder. Vår vekst støttes av Caverion, som har en nøkkelrolle i å sikre en uniformert tjenesteleveranse av høy kvalitet, brukertilfredshet og utmerkede forhold ved våre campuser i de nordiske landene, inkludert det nye Stockholm campus. Vi er glade for å ha Caverion ved vår side på denne reisen, sier Kari Kokkonen, eiendomssjef i Technopolis.
Inkludert den nye Stockholm-campus, dekker Technopolis og Caverions partnerskap ni Technopolis-campuser, lokalisert i Sverige, Finland og Norge. I tillegg til tekniske vedlikeholdstjenester er samarbeidet nylig utvidet til å omfatte store investeringsprosjekter. Caverion leverer for eksempel Caverion Automation for Buildings på Technopolis Gothenborg campus i Sverige. Et lignende Sentral Driftskontroll-prosjekt gjennomføres for campus Technopolis i Oslo.
– Vi er alltid glade for å vokse med våre langsiktige kunder på nye lokasjoner og kompetanseområder. Med Technopolis deler vi den samme lidenskapen for utmerket brukeropplevelse og utvikling av smarte og bærekraftige løsninger for å møte og forutse fremtidige behov til anleggsbrukere, sier Daniel Tabermann, visepresident for internasjonalt salg og nøkkelkontoer i Caverion.
Technopolis tilbyr fleksible og effektive kontorlokaler kombinert med relaterte tjenester. For øyeblikket tilbyr Technopolis en arbeidsbase for 1 400 bedrifter.


 

Nedlasting

Kontakt oss eller meld deg på for å motta nyheter fra oss

Daniel Tabermann, Vice President, International Sales & Key Accounts, Caverion,  tlf. +358 40 193 1094, Daniel.tabermann@caverion.com
My Request on: