Buildings in Oslo city.jpg
06.08.2020 Pressemeldinger

Regjeringens bygg skal sikres av Caverion gjennom DSS-kontrakt

Smart-teknologiselskapet Caverion skal levere, installere, drifte og vedlikeholde sikkerhetssystemer for regjeringens bygg i Oslo gjennom en rammeavtale med Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon. Dette er den andre sikkerhetsavtalen Caverion har med DSS.

 

Tilbyderne ble vurdert på kvalitet, pris og sikkerhetsforståelse, og Caverion er en av fire som har fått tildelt rammeavtalen.

Direktør for Smart-teknologi i Caverion Knut Erik Melstrøm understreker at teknologien må fungere til enhver tid for å ivareta sikkerheten til menneskene som bruker regjeringsbyggene.

- Teknologi og omgivelsene vi skaper påvirker samfunnet vårt og måten vi lever og jobber på. Men, det handler jo faktisk ikke om selve teknologien. Det handler om hva teknologien gir oss. Når Caverion leverer sikkerhet så handler det om trygghet. Vi kaller det «Secured by Caverion», sier Melstrøm.

Satser på Smartteknologi

Sikkerhet er en del av satsningsområdet Smart-teknologi i Caverion, som også inkluderer automasjon, IKT & AV og kjøling.

- Vi ser at fagene innen Smart-teknologi blir enda viktigere for fremtiden. For å kunne betjene enda flere store kunder og mindre lokale kunder, rekrutterer vi innenfor disse fagene kontinuerlig, avslutter Melstrøm.

Caverion har 50 lokasjoner fra Mandal i sør til Tromsø i nord, med 2 400 medarbeidere og ca. 300 lærlinger fordelt på alle tekniske fag.

Nedlasting

Kontakt oss eller meld deg på for å motta nyheter fra oss

For ytterligere informasjon, kontakt: Helene J. Facchini, Markeds- og kommunikasjonssjef, tlf. +47 404 99 922, e-post: helene.johansen@caverion.com
My Request on: