caverion-via-prosjekt.jpg Caverions medarbeidere var i godt humør før de signerte kontrakten for rør, varme, kjøling og sprinkler for milliardprosjektet VIA. F.v. Jan Karl Røkenes (prosjektleder), Christian Signebøen (kalkulatør), Gunnar Qvam (avdelingsleder rør), og Tomas Ramos (Salgssjef).
04.09.2018 Pressemeldinger

Veidekke valgte Caverion for storprosjekt i Oslo

Caverions kompetansesenter for store prosjekter skal levere rør, varme, kjøling og sprinkler for Veidekke, til det nye milliardprosjektet VIA som vil bestå av to nye næringsbygg i Vika i Oslo. Caverions kontraktsstørrelse er ikke offentlig.

VIA skal bestå av to bygg på til sammen ca. 62 500 kvadratmeter med felles gårdsrom. I nordbygget vil det bli kontorlokaler fra tredje til trettende etasje, og i sydbygget fra tredje til ellevte etasje. I de nedre etasjene skal det etableres et mangfoldig servicetilbud innenfor handel og et variert utvalg av restauranter og kafeer.

Dette er nøkkelen til suksess

Prosjektleder for Veidekke, Markus Stellander, forteller at de to næringsbyggene i storprosjektet VIA vil være i absolutt toppklasse når det gjelder interiør, eksteriør, fleksibilitet og miljø.

- Energi og bærekraft er sentralt i prosjektet, og det skal sertifiseres etter standarden BREEAM-NOR klasse Excellent. VIA skal være et forbildeprosjekt for effektiv energihåndtering og bærekraftige løsninger i valg av materialer, teknikk og utforming med blant annet et solcelleanlegg på taket.

- I et slikt prosjekt er det viktig å ha et godt og nært samspill mellom alle involverte parter, det er nøkkelen til suksess. Vi ser derfor frem til å samarbeide tett med Caverion om å levere et topp prosjekt til glede for Storebrand, Aspelin Ramm og brukerne av de to byggene, sier Stellander.

Salgssjef for store prosjekter i Caverion, Thomas Ramos, takker Veidekke for tillitten.

- Vi er stolte over å være med i dette forbildeprosjektet sammen med gode, og svært kompetente, samarbeidspartnere som Veidekke. Sammen vil vi levere et bygg hvor det er satt fokus på miljøhensyn og energieffektivitet gjennom hele byggets livssyklus, sier Ramos. 

Bilde: Caverions medarbeidere var i godt humør før de signerte kontrakten for rør, varme, kjøling og sprinkler for  milliardprosjektet VIA. F.v. Jan Karl Røkenes (prosjektleder), Christian Signebøen  (kalkulatør), Gunnar Qvam (avdelingsleder rør), og Thomas Ramos (Salgssjef).

Ikke bare samarbeid mellom bedriftene som er viktig

Avdelingsleder for rør i Caverion Store prosjekter, Gunnar Qvam, ser frem til å starte samarbeidet med Veidekke. Han påpeker at det ikke er bare mellom de ulike bedriftene at samarbeid er viktig, det må også være en god samarbeidskultur internt.

- I Caverion har vi et eget kompetansesenter for store og komplekse prosjekter som samarbeider med våre 50 lokale avdelinger i Norge, slik at vi alltid sikrer at vi har topp prestasjon på alle nivå, uavhengig av hvor i landet vi leverer slike prosjekter, sier Qvam.

For ytterligere informasjon kontakt:

Nedlasting

Kontakt oss eller meld deg på for å motta nyheter fra oss

Caverion: Helene Johansen, Kommunikasjonssjef, tlf.: +47 404 99 922, e-post: Helene.johansen@caverion.com  Veidekke: Helge Dieset, Kommunikasjonssjef, tlf.: +47 905 53 322. e-post: helge.dieset@veidekke.no 
My Request on: