30.08.2018 Articles

Nye fagarbeidere og lærlinger på Mongstad

To ferske fagarbeidere har hatt sine første arbeidsuker som fast ansatte i Caverions avdeling på Mongstad. Kjell Eirik Brugrand og Tonje Holmås Kvalheim (bildet) bestod begge fagprøvene sine 17. august, og er nå fast ansatt som henholdsvis platearbeider og industrirørlegger. 

Av Lisbeth Guldbransden 

Tonje Holmås Kvalheim fikk i oppdrag å sette sammen rør på fagprøven.

Tonje Holmås Kvalheim har vært lærling i tre år. Hun fullførte fagbrev i sveisefaget i fjor, og fortsatte som lærling i industrirørleggerfaget. På fagprøven fikk hun i oppdrag å sette sammen rør. Hun har dermed to fagbrev.

Kjell Eirik Brugrand har vært lærling i platearbeiderfaget i to år. Han fullførte teknikk og industriell produksjon (TIP) og produksjon og industriteknikk (PIT) på videregående, og fikk læreplass i konkurranse med mange andre søkere. På fagprøven fikk han i oppdrag å lage en kombinert grill og peis.

Kjell Eirik Brugrand laget en flott, kombinert grill og peis på fagprøven.

Nye lærlinger

To nye fjes er også på plass på Mongstad: Sveiselærling Anders Sæverås og Lars Kristian Bakke Sætre, som er TAF-elev. TAF er fireårig videregående opplæring, der du får både fagbrev og studiekompetanse.

Lærling Gro Karin Olsen Stenstvedt bestod også helt nylig fagprøve i sveisefaget, og fikk karakteren meget godt bestått, som betyr svært tilfredsstillende måloppnåelse i faget. Hun har fått jobb på en annen kant av landet.

- Vi gratulerer våre helt ferske fagarbeidere og gleder oss til å følge dem videre. Vi ser også fram til å følge de nye lærlingene våre på vei mot sine fagprøver, sier Hilde Sandnes, HMS-koordinator ved avdeling Mongstad.

Gro Karin Olsen Stenstvedt bestod fagprøven i sveisefaget med glans.

Nedlasting

Kontakt oss eller meld deg på for å motta nyheter fra oss

Kommunikasjonssjef, Helene Johansen, +47 404 99 922, helene.johansen@caverion.com
My Request on: