Caverion Isitech Levanger.jpg
31.01.2024 Pressemeldinger

Caverion overtar de ansatte fra ISI-Tech i Levanger

Den tekniske totalentreprenøren Caverion øker sin automasjonskompetanse med ISI-Techs fem medarbeidere. Fire av disse er allerede i gang i fulle stillinger, og femtemann er med som rådgiver på deltid frem til pensjonering.

ISI-Tech er et lite men kompetent selskap innen automasjon og tech på Levanger, som i 2022 hadde en omsetning på 4,3 millioner kroner. Tre automasjonsingeniører fortsetter i Caverions avdeling på Levanger, mens tech-utvikleren starter i Smart-avdelingen sammen med daglig leder som går inn som rådgiver.

– Disse dyktige fagfolkene vil styrke vår avdeling på Levanger med automasjonskompetanse i byggeindustrien, og for hele selskapet sin videre utvikling av smarte løsninger for våre kunder. De har blant annet utviklet et KI-basert produkt som styrer energiforbruket i bygg etter strømpris, temperatur, værmelding og bruksbasert behov, som å gjenkjenne at rommet er i bruk eller ikke. For oss som teknisk totalentreprenør var dette en viktig styrking av laget, understreker Knut Erik Melstrøm, Direktør for SMART-fag i Caverion.

Caverion i Trøndelag Nord har utviklet et sterkt fagmiljø innenfor det de kaller SMART-fag. Det er fagområder som sikkerhet, AV, byggautomasjon og industriautomasjon. Dette er i tillegg til kjernefagene som rør, elektro og ventilasjon.

–  Teknologien som brukes i bygg og industri i dag utvikler seg raskt og blir stadig smartere. Vår kunnskap og kompetanse i samspill med produktleverandør og kunder er med på å drive denne utviklingen, samt at løsningene må være bærekraftige. Det trengs det dyktige og nysgjerrige fagfolk for å få til, og med de nye automasjonsingeniørene på Levanger så begynner vi å bli en meget sterk aktør som kompetansebedrift i Trøndelag, sier Tor Inge Indahl, avdelingssjef i Levanger.

Caverion har ca. 100 medarbeidere i Levanger. I tillegg til Levanger har de kontorsteder på Steinkjer og Stjørdal. Caverion leverer ulike tjenester av prosjekter og service innen næringsbygg, industriprosjekter og privat sektor. 

Bildetekst:

F.v. Servicesjef Håvard Ringstad med sine nye kollegaer i Caverion Levanger; Martin Schrøder, Bendik Henriksen, Tommy Kulsli og Steinar Molden.

Nedlasting

Kontakt oss eller meld deg på for å motta nyheter fra oss

Ole Kristian Lunde Kommunikasjonssjef Mob. 916 69 000 ole-kristian.lunde@caverion.no
My Request on: