Skal du rehabilitere et bygg?

Vi har animert hele rehabiliteringsprosessen fra A til Å. Her får du illustrert en ganske komplisert prosess litt enklere slik at du kan se hvilke muligheter du har når et bygg skal rustes opp, moderniseres og tilpasses fremtiden.

Når du skal rehabilitere et bygg står du ovenfor en unik mulighet til å skape et smart og bærekraftig bygg, der du og de rundt deg både trives og er produktive. Caset vi viser er Caverions rehabilitering av vårt eget hovedkontor i Østensjøveien 34 i Oslo.

Ved en rehabilitering står du ovenfor en komplisert prosess, og du trenger en samarbeidspartner som møter dine forventninger til kvalitet, leveringstid og budsjett. Som teknisk totalentreprenør har Caverion spesialister innenfor alle fagdisipliner. Hos oss får du alltid høyeste kvalitet, for vi vet at ditt liv blir formet av miljøet rundt deg.

Mer om rehabilitering og endring av bygg her

Snurr film, - og kontakt oss her om du har spørsmål i etterkant av filmen!

 
Vi tar vare på ditt prosjekt

Vi tar vare på ditt prosjekt

Rådgiving, prosjektering og installasjon av elektro- og automasjonsanlegg i industrien krever en stadig mer spisset kompetanse. Anleggene og løsningene er mer og mer avanserte, samtidig som det stilles store krav til dokumentasjon, sikkerhet og drift av utstyr. Hos oss er prosjektet ditt i trygge hender.

Prosjekt fra A til Å