Smart parkering reduserer utslippene med opptil 30 %

 
Visste du at 30 % av alt utslipp fra kjøretøy kommer fra biler som leter etter parkeringsplass,…

Visste du at 30 % av alt utslipp fra kjøretøy kommer fra biler som leter etter parkeringsplass, etter at de har ankommet destinasjonen?

Ved å investere i smart parkering vil du ikke bare fjerne stresset for sjåførene som kjører rundt og leter etter parkeringsplass, du vil også ha en betydelig innvirkning på luftkvalitetene i byene.

Caverion leverer smart parkering med flere ulike tekniske løsninger:

  • Kameraer som identifiserer bilskilt, sender informasjonen til skjermer og veileder besøkende til en spesifisert parkeringsplass eller bare generelt hjelper dem med å finne en ledig plass.
  • På betalte parkeringsplasser kan kunstig intelligens brukes til å beregne riktige priser for å opprettholde optimalt belegg.
  • Telematikk veileder sjåførene for å unngå overbelastning, og kan henvise elbiler til nærmeste tilgjengelige ladestasjon.

Smart parkering med Caverion

Caverion kan administrere smarte parkeringstjenester gjennom hele livssyklusen, og vi hjelper deg med å finne den best løsningen tilpasset dine behov. Vi tar oss av installasjonen, og kan drifte anlegget samtidig som vi tar oss av vedlikehold.

Den smarte parkeringsløsningen kan kobles til Caverion SmartView, slik at du enkelt kan se hvordan parkeringsplassene blir brukt. Den kan også gi deg oversikt over andre bygningsdata.

Relaterte tjenester

Relaterte referanser

 

Kan vi hjelpe deg med noe?

 
Ragne Hellum
Ragne Hellum
Salgssjef Energi & Bærekraft
 
Roar Selland
Roar Selland
Salgssjef Region Sør-Vest
 
Thomas Ramos
Thomas Ramos
Salgssjef Region Øst
 
Odd Steinar Kanestrøm
Odd Steinar Kanestrøm
Servicedirektør
 
Erling Mellemstrand
Erling Mellemstrand
Salgssjef Prosjekt Norge