Overvåkningskameraer øker sikkerheten i bygget

 

Kameraovervåkning med maskinlæring hjelper, advarer, aktiverer og beskytter

Ved store eiendommer med flere innganger og hundrevis av brukere kan det være vanskelig å opprettholde sikkerheten. Moderne overvåkningskameraer med maskinlæring gjør imidlertid at du enkelt kan oppdage eventuelle problemer og skape trygghet for brukerne av eiendommen.

Moderne overvåkningskameraer (CCTV) kan bruke maskinlæring til å identifisere forskjellige scenarier og reagere på dem. På et sykehjem kan for eksempel slike systemer identifisere om en person faller, for så å ringe etter hjelp. På samme måte kan overvåkningskameraer brukes til å identifisere kjøretøy og besøkende som nærmer seg, og så ønske velkommen slik at kunder og gjester får en god opplevelse og et trygt besøk.

CCTV-overvåking kan også bedre sikkerheten til både eiendommen og menneskene som jobber der. Slike sikkerhetskameraer, eller til og med skilt som advarer om kameraene, forhindrer hærverk og innbrudd. CCTV-kameraer på de rette stedene sørger også for at medarbeidere aldri er alene når de utfører potensielt farlige oppgaver.

Du kan også sette opp CCTV slik at de sender alarm hvis folk ikke bruker riktig sikkerhetsutstyr som hjelm, vest, beskyttelsesbriller etc. på byggeplasser, industrianlegg, plattformer eller andre områder der det er nødvendig med slikt utstyr.

 - Har du spørsmål om kameraovervåkning? 

Kontakt oss her


Kombiner overvåkningskameraer med droner

Hvis kameraene blir kombinert med droner, kan du også automatisere vakt- og patruljetjenestene eller sjekke potensielt utsatte steder ved alarm. Dette betyr at området vil være beskyttet 24/7 uten behov for at folk er fysisk til stede. Droner utstyrt med CCTV er også en fin måte å overvåke store områder på, som skoger, havner og flyplasser, for å kunne oppdage for eksempel branner eller innbrudd på et tidlig stadium.


Planlegging og godt vedlikehold forlenger levetiden til sikkerhetsutstyret ditt

Når du planlegger å installere et avansert system med overvåkningskameraer, bør du ta hensyn til de tekniske kravene til belysning og andre forhold, samt de relevante forskriftene for å bestemme riktig utstyr og installasjonspunkter. Regelmessig vedlikehold sikrer full funksjonalitet gjennom hele livssyklusen. Hvis du overlater installasjon og vedlikehold til Caverion, vil sikkerhetssystemet kjøre problemfritt slik at du kan konsentrere deg om kjernevirksomheten.

Vi er en uavhengig systemleverandør med en produktportefølje som tilbyr tjenester som vil være kostnadseffektive på sikt. Caverion er SSF1061-sertifisert for CCTV-anlegg, og våre leverandører er blant andre Lenel OnGuard, NUUO, Milestone, Bosch, Axis og Carrier.

Våre tjenester

  • Tilby det optimale systemet for overvåkningskameraer basert på dine behov
  • Planlegging og installasjon av CCTV-systemer
  • Reparasjon og vedlikehold av CCTV-systemer
  • Salg av overvåkningssystemer for CCTV
  • Betjente videoløsningerReduser kostnadene med leasing

Vi kan også levere CCTV-overvåkingstjenester til en fast månedlig pris. Kontrakten dekker utstyr, reservedeler, reparasjoner på stedet og årlig vedlikehold.

 
 

Kontakt oss