Adgangskontroll kan gå fra kostnad til verdi 

 

 Ta kontakt her
 
Med Secured by Caverion får sikkerhet en merverdi. Det betyr at du får verdi av adgangskontroll og annen integrert teknologi gjennom mer effektiv drift; som å redusere manuelle tjenester som resepsjonist og vektere, og få ned energibruken. 

Adgangskontroll kan integreres sømløst med et intelligent låssystem. I tillegg kan systemene for adgangskontroll integreres i annen teknologi i bygget, som audiovisuelle systemer,  BMS-anlegg, belysning, klimaanlegg og heisstyringssystemer. Mulighetene i teknologien gjør at systemene kan designes for å dekke behovene i nettopp din eiendom. Et eksempel er smart automatisk kontroll som kan redusere energiforbruket ved å slå av ubrukt utstyr når lokalene ikke er i bruk.

Integrerte systemer for håndtering av besøkende = økt sikkerheten

Adgangskontroll hever sikkerhetsnivået i bygget ditt fordi det sørger for at bare autoriserte personer har tilgang til de gitte lokalene. 
 
Kunnskap i sanntid om hvem som har kommet og hvem som har forlatt bygget er viktig for deg, ikke bare i krisesituasjoner. Adgangskontrollen kan sammen med et tilpasset alarmsystem være effektivt i evakueringssituasjoner, samtidig som det gir trygghet og trivsel i hverdagen.

Hvis systemet kombineres med dør- og porttelefoner blir adgangskontrollen i stand til å identifisere og tillate korrekt adgangsnivå for medarbeidere og gjester. 

Et optimalt system for adgangskontroll i tre trinn 

Standard løsning eller skreddersøm? Vi bistår gjennom hele prosessen og finner den optimale løsningen gjennom tre steg: 

  1. En analyse av situasjonen og behovene - før rett system velges.  
  2. Planlegging og implementering av systemet slik at det fungerer perfekt i nettopp ditt bygg. 
  3. Leasingkontrakt som gir full kostnadskontroll med en fast månedlig avgift som dekker installasjon av systemet, administrasjonstjenester, reparasjoner på stedet, oppgraderinger og vedlikehold – fra vårt Remote center og fysisk på selve eiendommen. 


 
La oss sammen se hva vi kan tilby - du vil bli overrasket over hva som er mulig! 

 Ta kontakt her

 

Adgangskontroll for mindre  virksomheter

Adgangskontroll for mindre virksomheter

Små- og mellomstore bedrifter og anlegg fortjener også å føle seg trygge.

Les mer

 
 

Kontakt oss