Adgangskontroll kan gå fra kostnad til verdi 

 

For å ivareta sikkerheten har eiendommer behov for et system for adgangskontroll. Systemet gjør at medarbeidere og samarbeidspartnere får tilgang til riktige områder, men blir ofte kun sett på som en nødvendig kostnad for å hindre at uvedkommende tar seg inn i lokalene.  
 
Men med smarte sikkerhetsløsninger gjennom Secured by Caverion får sikkerhet en merverdi. xDet betyr at vi hjelper deg med å få verdi fra adgangskontrollen og annen integrert teknologi gjennom mer effektiv drift som f.eks. å redusere manuelle tjenester som resepsjonist og vektere, og få ned energibruken. 

Adgangskontroll integrert i andre systemer


Adgangskontroll kan integreres sømløst med et intelligent låssystem. I tillegg kan systemene for adgangskontroll integreres i annen teknologi i bygget, som audiovisuelle systemer,  BMS-anlegg, belysning, klimaanlegg og heisstyringssystemer. Mulighetene i teknologien gjør at systemene kan designes for å dekke behovene i nettopp din eiendom. Et eksempel er smart automatisk kontroll som kan redusere energiforbruket ved å slå av ubrukt utstyr når lokalene ikke er i bruk.

Integrerte systemer for håndtering av besøkende øker sikkerheten


Moderne sikkerhetssystemer kan også bruke automatisert personaladministrasjon for å få bedre oversikt over bygget og dermed kunne beskytte det bedre. Adgangskontroll hever sikkerhetsnivået fordi det sørger for at bare autoriserte personer har tilgang til de gitte lokalene. 
 
Kunnskap i sanntid om hvem som har kommet og hvem som har forlatt bygget er viktig, ikke bare i krisesituasjoner. Adgangskontrollen kan sammen med et tilpasset alarmsystem være effektivt i evakueringssituasjoner, samtidig som det gir trygghet og trivsel i hverdagen.

Hvis systemet kombineres med dør- og porttelefoner blir adgangskontrollen i stand til å identifisere og tillate korrekt adgangsnivå for medarbeidere og gjester. 

Bygg et optimalt system for adgangskontroll i tre trinn 

Standard løsning eller skreddersøm? Vi bistår gjennom hele prosessen og finner den optimale løsningen gjennom tre steg: 

  1. En omfattende analyse av situasjonen og behovene - før rett system velges.  
  2. Nøye planlegging og implementering av systemet slik at det fungerer perfekt i nettopp ditt bygg. 
  3. Leasingkontrakt som gir full kostnadskontroll med en fast månedlig avgift som dekker installasjon av systemet, administrasjonstjenester, reparasjoner på stedet, oppgraderinger og vedlikehold – fra vårt Remote center og fysisk på selve eiendommen. 

En uavhengig aktør som garanterer den beste løsningen for din eiendom

Med ekspertise på alle tekniske anlegg og systemer i bygg, kan vi levere den løsningen som passer best for nettopp din eiendom - og som både gir økt sikkerhet og merverdi.  
 
Med våre mobile leser- og adgangsløsninger er det mulig å få adgangskontroll i sanntid på steder der det tidligere enten ikke var mulig eller kostnadseffektivt.  
 
La oss sammen se hva vi kan tilby - du vil bli overrasket over hva som er mulig! 

Relaterte tjenester

Relaterte referanser