Trygghet for kunder og ansatte på Oslo City

 

Med sin beliggenhet i hovedstadens knutepunkt for tog, trikk, T-bane og buss, er Oslo City kjøpesenter et av Norges mest besøkte shoppingsentre. Et handlesenter du helt sikkert har vært innom, uavhengig om du bor i Oslo eller kommer utenbys og utenlands fra. Med sine over 11 millioner besøkende i året og sine 1000 ansatte har brannsikkerhet og trygghet høyeste prioritet for senteret.

Brannsikkerhet i fokus

Brannsikkerhet er en høy prioritet for Oslo City, som skal ivareta sikkerheten for i snitt 35 000 besøkende og flere hundre ansatte hver dag. Caverion har i dette prosjektet byttet ut brannvarslingsanlegget på senteret med et nytt og moderne anlegg som skal ivareta sikkerheten enda bedre - for senterets ansatte og besøkende.

- Det er ingen tvil om at Oslo City setter fokus på sikkerhet når de satser på et så stort prosjekt innenfor brann og nødlys. Caverion skifter ut alt av gammelt brannanlegg og nye markeringslys, nødlys, flash og fasevakter installeres. Til nå i prosjektet har vi installert over 1800 nødlys, 75 000 meter med kabel er lagt og 1600 enheter på brannsløyfer, sier Simen Syvertsen, prosjektleder for Brann og Nødlys i Caverion Norge.

Kommunikasjon og profesjonalitet

Oslo City har vært i drift under hele installeringen. På grunn av den store kundemassen, mange ansatte og butikkene, har kommunikasjon og ryddighet vært viktig under hele prosjektet. Caverion har hatt fokus på at våre serviceteknikere ikke skal være i veien for besøkende og ansatte, i tillegg til at sikkerheten ble ivaretatt for å unngå uhell. 

Simen Syvertsen forklarer at mye handler om god planlegging - Det er jo utfordringer med å jobbe på et senteret som er i drift. Det handler om å planlegge skikkelig. Vi har lagt stor vekt på å holde det ryddig og ikke forstyrre driften i butikkene.

 - Vi valgte Caverion med utgangspunkt i den profesjonaliteten de har, den kunnskapen de har, og ikke minst at vi følte at vi kunne skape en god tillit sammen. Caverion har levert på alle punktene. Det har vært gjort en enestående jobb fra Caverion, som har hatt opptil 20 personer jobbende her hver eneste dag under prosjekt-tiden. . De har levert profesjonelt, de har utført god service, de har samarbeidet med både senterledelsen og butikkene, og de har stort fokus på å ivareta sikkerhet for både kundene, våre ansatte og seg selv. Det har gjort at vi ikke har hatt noen klager, og ikke heller noen uhell, sier Elisabeth Lohk, Senterleder i Oslo City.

 
 

Nytt brannsystem på Oslo City - se filmen

Som vår servicetekniker Subhan sier: - På Oslo City er det mange folk hele tiden. Da er det viktig at ALT av brannalarmanlegg funker som det skal. 
 
 

Om Oslo City:

Oslo City sto ferdig i 1988 og har siden vært en nasjonal shoppingdestinasjon og ett av Norges mest attraktive kjøpesentre med sine 11 millioner besøk i året. Senteret omfatter i dag 85 butikker og spisesteder over 5 etasjer, og er arbeidsplass for over 1000 personer. Oslo City er eid av det skandinaviske kjøpesenterselskapet Steen & Strøm som igjen eies av det nederlandske pensjonsfondet APG og den franske kjøpesentergruppen Klépierre. 

 

Vil du bli kontaktet?

Kontakt oss