KlimaTakTM

Caverion KlimaTak er den riktige alt-i-ett-løsningen:

KlimaTak revolusjonerer gamle oppfatninger om hvordan systemer for byggautomasjon skal implementeres. KlimaTak er et automasjonselement som binder sammen alle systemene for automasjon som trengs i en kontorbygning. Det betyr en kompakt og kostnadseffektiv løsning. 
KlimaTak

Føringsvei for alle installasjoner

Ventilasjon, el, data – også trådløs overføring, tele, sprinkleranlegg og sentralstøvsuger på ett sted – i taket. Caverion KlimaTak kalles derfor ”Byggets tekniske motorvei”.

Avansert ventilasjonssystem

Energibesparende, trekkfri og nærmest lydløs ventilasjon/kjøling uten bruk av isvann ute i etasjene. Enkel regulering av luftmengde/temperatur.

For renovering

KlimaTak er et utmerket valg både i nye bygg og i renovasjonsprosjekter. Takket være at det integrerte elementet for byggautomasjon inneholder alle de nødvendige systemene, blir endringer som å legge til nye innvendige vegger, enkelt.

For byggherrer

KlimaTak er energieffektivt, sikrer et optimalt inneklima og gjør det enkelt og kostnadseffektivt å bygge om. Dette gjør det til et svært godt produkt for å sikre seg leietagere,

For entreprenører

Integrering av byggets automasjonssystemer i ett element legger en stor del av arbeidet utenfor anleggsområdet, i prefabrikering. Det sparer tid, og forbedrer kvaliteten til den fullstendige løsningen. Det reduserer også behovet for endringsarbeid. KlimaTak-elementene for byggautomasjon leveres ferdig for installasjon og bruk.
klimaTak-fokus

For sluttbrukere

I tillegg til å være kostnadseffektivt og med de nødvendige strøm- og datakablene inkludert, sparer KlimaTak plass, ettersom det ikke trengs separate radiatorer. KlimaTak leveres i den fargen som du velger. Standard farge er RAL 9010.

Integrerte funksjoner i KlimaTak-elementer for byggautomasjon

indoor-climate-schools

Belysning

Belysning er en viktig standardfunksjon i KlimaTak. Det implementeres som en energieffektiv LED-løsning.

Ventilasjon

Med KlimaTak kan du sørge for en passende og enhetlig ventilasjon i alle typer rom. Hastigheten på luftstrømmen og sirkulasjonsgraden stilles inn slik at de som arbeider i rommene ikke kjenner trekk.

Kjøling


I de varme månedene kjøler KlimaTak rommene effektivt og stille, uten trekk, og holder temperaturen stødig på målverdien.

Oppvarming

KlimaTak holder romtemperaturen innenfor de innstilte grensene, året rundt. I de kalde månedene vil KlimaTak sin automatiske og pålitelige varmefunksjon sikre at rommene er varme og komfortable.

Elektrisitet

Elektriske kabler legges ned fra KlimaTak-elementet til skrivebordene med ryddige kabelelementer som kan tilpasses. Det er også mulig å få stikkontakter installert i KlimaTak-elementene.

Kommunikasjonskabling

Kommunikasjonskabler for datamaskiner legges ned til skrivebordene sammen med strømkablene.

Automatisk kontroll

Et automatisk kontrollsystem integrert i KlimaTak-elementet holder temperaturer og andre parametre innenfor de individuelle innstillingene som brukeren har satt. Parametrene kan overvåkes sentralisert i kontrollsenteret til byggautomasjonen. Nærværsdata kan brukes til analysering av bruksgraden til områdene, eller mengden med elektrisitet som belysningen kontorene bruker.

Passer overalt


Caverion KlimaTak er det riktige valget i kontorbygg, barnehager, skoler, sykehjem, industribygg, hoteller og en rekke andre forskjellige bygg. Caverion KlimaTak dekker nå rundt 2 millioner kvm i private og offentlige eide bygg her i landet.

KlimaTak-webside

Kontakt oss

Spør om et tilbud eller få mer informasjon.

Be Caverion kontakte meg

Kontakt oss