Varme og sanitær

Caverion leverer løsninger for oppvarming, avløps- og vannanlegg for alle typer bygg og industri, prosjekt og service.

Vi leverer alle typer varmeløsninger, fra tradisjonell fjernvarme, forbrenningsanlegg og kjeler til de mer avanserte varmeløsningene basert på fornybar energi, som for eksempel varmepumper.

Caverion leverer også alle typer sanitæranlegg, fra tradisjonelle løsninger innen avløp, kloakk og vannbehandling, til utnyttelse av regnvann og avanserte renseløsninger for kloakk.

Som en produktuavhengig partner, kan vi hjelpe våre kunder til å velge optimale, produksjonseffektive og miljøvennlige systemer og løsninger.

Myndighetene har definert visse kriterier for å sikre at arbeid på varme- og sanitæranlegg er utført på et profesjonelt nivå. Våre medarbeidere har alle nødvendige lisenser og kvalifikasjoner, og oppfyller myndighetenes krav.

Om du ønsker kan dine eiendommer bli overvåket og fjernstyrt fra Caverions kontrollrom. Vi kan tilby sentralisert tilsyn og respons 24/7 på tekniske bygginstallasjoner for våre avtalekunder. Kontrollrommet opereres av dyktige ingeniører som kan overvåke byggets tekniske installasjoner, teste og rette eventuelle feilsituasjoner.

Kontrollrommet samarbeider tett med vårt kundesenter som registrerer servicehenvendelser fra kunder. Sammen former disse aktivitetene Caverions kundeservicesenter, som er tilgjengelig 365 dager i året for avtalekunder, uansett tid på døgnet.


Kontakt oss

Spør om et tilbud eller få mer informasjon.

Be Caverion kontakte meg

Kontakt oss