Smart vannforsyning gir moderne, trygge og sunne bygg

 
Vannforsynings- og sanitærsystemer kan utgjøre en betydelig sikkerhetsrisiko for eiendommen og…

Vannforsynings- og sanitærsystemer kan utgjøre en betydelig sikkerhetsrisiko for eiendommen og brukerne dersom de ikke er designet, installert og vedlikeholdt riktig.

Å velge riktig partner til å gjøre dette, reduserer driftskostnadene og belastningen på miljøet betydelig.

Caverion tilbyr løsninger til tilførsel, avløp, behandling og rensing av vann, og kan også bistå med oppsamlings- og separeringssystemer for regnvann. Vi har spesialutdannede og sertifiserte eksperter som oppfyller alle vilkår og retningslinjer fra myndighetene.

I tillegg har vi et døgnåpent kundesenter for eventuelle nødsituasjoner og andre henvendelser som trenger raskt behandling.

Kostnadseffektiv og bærekraftig vannforsyning

For mange typer bygg er kostnadene knyttet til vann den største utgiftsposten. Ved å investere i et trygt og effektivt vannforsynings- og sanitærsystem reduseres driftskostnadene, samtidig som det gir en trygghet mot potensielle lekkasjer og skader.

Ved å velge rett utstyr og fagmessig god installasjon av vannbesparende løsninger, vil det gi deg miljømessige og økonomiske fordeler.

Som partner kan Caverion stille med mange års erfaring med å designe, installere og vedlikeholde vannforsynings- og sanitærsystemer, for både nye og gamle bygg. Våre eksperter utfører beregninger for å optimalisere vanntrykknivået i bygget ditt. Vi sjekker også isolasjonen av vannrørene, noe som kan gi store energibesparelser. 

Relaterte tjenester

Relaterte referanser