Smart vannforsyning gir moderne, trygge og sunne bygg

 
Vannforsynings- og sanitærsystemer kan utgjøre en betydelig sikkerhetsrisiko for eiendommen og…

Vannforsynings- og sanitærsystemer kan utgjøre en betydelig sikkerhetsrisiko for eiendommen og brukerne dersom de ikke er designet, installert og vedlikeholdt riktig.

Å velge riktig partner til å gjøre dette, reduserer kostnader knyttet til drift og belastningen på miljøet betydelig.

Vi tilbyr løsninger til tilførsel, avløp, behandling og rensing av vann, og kan også bistå med systemer for oppsamling og separering av regnvann. Hos oss møter du dyktige fageksperter som oppfyller alle vilkår og retningslinjer fra myndighetene.

I tillegg har vi et døgnåpent kundesenter for eventuelle nødsituasjoner og andre henvendelser som trenger raskt behandling.

Kostnadseffektiv og bærekraftig forsyning av vann

For mange typer bygg er kostnadene knyttet til vann den største utgiftsposten. Ved å investere i et trygt og effektivt vannforsynings- og sanitærsystem reduseres kostnadene knyttet til drift, samtidig som det gir en trygghet mot lekkasjer og skader.

Ved å velge rett utstyr og fagmessig god installasjon av vannbesparende løsninger, vil det gi deg miljømessige og økonomiske fordeler.

Vi har mange års erfaring med vannforsynings- og sanitærsystemer, for både nye og gamle bygg. Våre eksperter utfører beregninger for å optimalisere nivået for vanntrykk i bygget ditt. Vi sjekker også isolasjonen av vannrørene, noe som kan spare deg for mye energibruk.

Andre tjenester

Slik hjelper vi våre kunder