Sikrere og bedre flyt i trafikken med moderne trafikkontrollsystemer

Vi leverer allsidige systemer for trafikkontroll og telematikk for veier, tunneler og parkeringsfasiliteter. Caverion kan stå for planlegging, implementering, utrulling og programmering for kunder, slik at de får et helt ferdig produkt, eller vi kan levere individuelle tjenester.

Tjenester vi tilbyr innen trafikkontrollsystemer:

  • Rådgivning: installasjoner av HVAC, automasjon og elektriske systemer, sprinklere, avtrekkssystemer for røyk og måleinstrumenter for luftkvaliteten i tunneler
  • Design og prosjektering: totallevering fra planleggingsfasen til utrulling
  • Prosjektledelse og utførelse
  • Administrering av livssyklus-tjenester, som f.eks. veiprosjekter som implementeres etter OPS-modellen
  • Teknisk vedlikehold

Et trafikkontrollsystem som er designet riktig og funger slik det skal, sikrer god trafikkflyt, enten det er i en stor veitunnel eller i et parkeringshus. Takket være vår lange erfaring kan vi levere den beste løsningen for enhver kunde.

Moderne systemer for trafikkontroll er basert på avansert teknologi og telematikk, som brukes til overvåking av kjøretøyene på veien. Data samles inn, og kan brukes til rask og effektiv respons på forskjellige problemer og hendelser. Dataene brukes også til administrasjonen av vedlikeholdet på veien, noe som reduserer vedlikeholdsbehovet og gjør det lettere å estimere kostnadene.

Vi har mange gode referanser og fornøyde kunder, som har blitt betjent av våre dyktige og pålitelige fagarbeidere. Takket være kontinuerlig samarbeid med partnerne våre, og våre egne pågående utviklingsinnsats, holder vi oss i front når det kommer til design og implementering av trafikkontroll-systemer. 

Kontakt oss

Spør om et tilbud eller få mer informasjon.

Be Caverion kontakte meg

Kontakt oss