Elektro

Mengden av elektrisk utstyr og systemer øker hele tiden. Vår avhengighet av dem har vokst bemerkelsesverdig.

Et godt gjennomtenkt og profesjonelt installert elektrisk anlegg kan drastisk forbedre eiendommens og industrianleggets ytelse. Med regelmessig og riktig vedlikehold kan Caverion sikre at systemene fungerer, spare energi og forlenge livssyklusen.

Elektriske løsninger omfatter tradisjonelle elektriske installasjoner, fra lavspenning til høyspenning. Industriell elektro og reservestrøm som er dieselbasert, som UPS og CPS, er også inkludert. Lysløsninger er en del av det elektriske anlegget, og spekteret varierer fra universell belysning til lyskontrollerende spesialløsninger. Vi tilbyr alt fra gatelys og andre friluftformål til mer tradisjonell innendørs belysning.

Lysteknologi utvikler seg fort og løsningen må velges basert på bruksformålet og type lokale. Derfor er det er viktig at du velger riktig lysteknologi for ditt formål. For sluttbrukerne er det viktig at fargen og styrken til lyset er egnet for deres bruk - og at lysarmaturens visuelle utforming er bra.

Vi sørger for at utstyr og installasjoner som er kritisk for våre kunders eiendommer eller drift fungerer, selv under strømbrudd. På vegne av våre kunder tar vi ansvar for implementering, drift og vedlikehold av sertifiserte kraftdistribusjonssystemer.

Myndighetene har definert visse kriterier for å sikre at elektroarbeid er utført på et profesjonelt nivå. Våre medarbeidere har alle nødvendige lisenser og kvalifikasjoner, og oppfyller myndighetenes krav.

Om du ønsker kan dine eiendommer bli overvåket og fjernstyrt fra Caverions kontrollrom. Vi kan tilby sentralisert tilsyn og respons 24/7 på tekniske bygginstallasjoner for våre avtalekunder. Kontrollrommet opereres av dyktige ingeniører som kan overvåke byggets tekniske installasjoner, teste og rette eventuelle feilsituasjoner.

Kontrollrommet samarbeider tett med vårt kundesenter som registrerer servicehenvendelser fra kunder. Sammen former disse aktivitetene Caverions kundeservicesenter, som er tilgjengelig 365 dager i året for avtalekunder, uansett tid på døgnet.


Kontakt oss

Spør om et tilbud eller få mer informasjon.

Be Caverion kontakte meg

Kontakt oss