Prosjekt

Prosjekter, rehabiliteringer og ombygninger

 

Smart

Smarte løsninger for grønne bygg

 
 
Caverion - Building Performance
 

Service

Teknisk service og vedlikehold

 

Partner

Eiendomsdrift og partnerskap

 

Building Performance 
Teknisk totalleverandør av smarte, energieffektive og grønne bygg hvor folk trives.

Vi er fagfolk som leverer smarte løsninger for grønne bygg og har spesialister innenfor alle tekniske fagdisipliner som elektro, rør, ventilasjon, automasjon, brann og sikkerhet. Hos oss får du alltid høyeste kvalitet,- for vi vet at ditt liv blir formet av miljøet rundt deg.

Caverion_MG_1411.jpg

Jobb i Caverion

Har du lyst til å arbeide med noe som gjør en forskjell? Jobb hos en av Norges største tekniske totalleverandører av grønnere og smartere bygg. Vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester, og trenger nå flere fagfolk og spesialister på mange av våre avdelinger i hele landet. Vil du bli en av Folka våre?

Slik er det å jobbe i Caverion

 
caverion_portrett_jorgen_online16x9.00_01_30_08.Still014 (1).jpg

Tid for å gjennomføre energitiltak!

På grunn av de høye strømprisene la Regjeringen nylig frem en pakke med blant annet en ny energitilskuddsordning for næringslivet. Uansett hvordan den endelige ordningen blir seende ut: Aldri har det vært mer lønnsomt og aktuelt å gjøre energitiltak! La oss hjelpe deg å komme i gang med å kartlegge og utføre tiltak for å få ned energiforbruket i ditt bygg.

Finn ut mer

 

I en tid hvor strømprisene er rekordhøye, kan det være lurt å være bevisst over byggets strømforbruk. Det er nemlig mye penger å spare!

Hva ser du etter?

 
Cheerful Businesswoman on Phone (1).jpeg

Energisparekontrakt er lønnsomt både for deg og miljøet

Strømprisene skyter i været! Se hvordan du kan øke energieffektiviteten i bygget med en energisparekontrakt kalt EPC. Garantert energisparing med en kontrakt der du får hele investeringen nedbetalt av besparelsene.

Derfor er EPC genialt

 
simex og caverion stavanger.jpeg

Caverion kjøper Simex Klima & Kulde i Stavanger

Vi styrker vår markedsposisjon i vest med oppkjøp av Simex Klima & Kulde, en av Stavanger-regionens ledende leverandører innenfor klima- og kuldetekniske installasjoner til næringsbygg.

Les saken her

 
Porsche forside.jpg

Porsche har Caverion som samarbeidspartner til sine ladeløsninger

Vi er stolte av å være med i E-mobility satsningen til Autozentrum Sport AS som er Norgesimportøren for Porsche Norge. I dag utgjør elektriske Porscher over 90% av salgsvolumet til Porsche i Norge. Som partner holder Caverion nå på med bygging av ladestasjoner for Porsche sine forhandlere i Norge. 

Les mer om vårt samarbeid med Porsche 

 
Businessman working on his laptop.jpeg

Innkjøpsveileder for sikkerhetsløsninger

Vurderer du å oppgradere sikkerhetssystemet i 2022? Se hva du bør tenke på når du skal oppgradere eller installere adgangskontroll, video-overvåkning, innbruddsalarm og andre sikkerhetssystemerūüĎá

Last ned gratis guide

 

Bærekraftsrapporten for 2021 er klar!

Bærekraft stod høyt på agendaen vår i 2021:
Vårt håndavtrykk på klimaet, altså den positive effekten av våre tjenester, er allerede i 2021 mer enn dobbelt så stor som karbon-fotavtrykket. Det er en god milepæl mot Caverions 2030-mål. 

Last ned rapporten

 

Få med deg det siste innen grønne og smarte bygg!

Kunnskap og inspirasjon rett inn i mailboksen!