Innovasjon

- sammen skaper vi fremtidens tekniske løsninger

KlimaTak - vinner av innovasjonsprisen 2014

KlimaTak revolusjonerer gamle oppfatninger om hvordan systemer for byggautomasjon skal implementeres. KlimaTak er et automasjonselement som binder sammen alle systemene for automasjon som trengs i en kontorbygning. Det betyr en kompakt og kostnadseffektiv løsning.

Oslo kommune og Bergen kommune arrangerte en innovasjonskonkurranse i 2014, hvor Caverion var en av to vinnere. På bakgrunn av dette fikk Caverion i oppgave å drastisk forbedre inne- klimaet på Trosterud skole, ved å installere et ventilasjonsanlegg. Utfordringen var at skolen ikke skulle stenges, men ha vanlig drift under hele prosjektet.

KlimaTak ble utviklet av Caverion Norge i 1997, og blir kontinuerlig videreutviklet for å sikre et optimalt inneklima.

Les mer om KlimaTak Les mer om Trosterud

Lagde malen for medisinske simuleringsløsninger

medisinsk-simulering-caverion-599-380

Medisinsk simulering er en undervisningsmetode der en ved hjelp av en avansert datastyrt dukke og realistiske omgivelser gjenskaper pasientscenarioer fra virkeligheten. Disse simuleringene er avgjørende for at helsepersonell kan prøve og feile, uten å risikere liv.

Caverion har levert en medisinsk simuleringsløsning for NTNU i Trondheim, som vant førsteplassen i to kategorier i Crestron Integration Awards.

"Caverion har skapt en potensiell mal for fremtidens medisinske simuleringsløsninger. Det er et forbløffende prosjekt som overgår integrert teknologi i både næringsbygg og boliger, ved å skape noe som er langt viktigere for menneskeheten", står det i begrunnelsen.

Les mer om løsningen