SmartView er "gull verdt" for Seabrokers

 

På Forus i Stavanger finner du Seabroker Services. Selskapet drifter og vedlikeholder egne og eksterne bygg og drifter kontorbygg for blant annet Seabrokers Eiendom som har rundt hele 240 000 kvadratmeter eiendom på Forus. Da er det viktig med enkel, effektiv og vellykket eiendomsdrift.

- Vi har SmartView på bygget, forteller Gry Myklebust Iversen, driftsleder i Seabrokers Services. Det gir oss trygghet i forhold til at all historikken om bygget er plassert på en plass som vi kan hente frem. 

Oversikt over bygningsdata gir trygghet. For byggeiere og eiendomsdriftere er det ikke alltid enkelt å finne og samle inn dokumentasjon for å kunne ta faktabaserte beslutninger om drift og vedlikehold. For selv om dataene er tilgjengelige i teorien, kan det være en betydelig utfordring å samle inn og behandle dem på en effektiv måte. 

Se film:

All eiendomsdata samlet på ett sted for Seabrokers Services

 

Kontroll på eiendomsdata

SmartView er en kundeportal der du finner alle eiendomsdata samlet på ett sted. Du får full oversikt over servicerapporter og lovpålagt dokumentasjon, samt muligheten til å bestille oppdrag online og få oversikt over serviceoppdrag og planlagt vedlikehold. I tillegg kan du redusere energiforbruket, spare kostnader og optimalisere inneklima gjennom databasert innsikt. Dette finner du på én og samme plattform, så du sparer både tid, ressurser og penger. 

- Kunden kan finne all nødvendig dokumentasjon på bygget, alle lovpålagte kontroller, og bestille serviceoppdrag gjennom full historikk på bygget. Da vil du lettere kunne ha kontroll på due dilligence ved salg av eiendom og ved revidering av bygget, og for eksempel kunne finne frem all nødvendig dokumentasjon som revisor behøver, sier Pål Livar Ravndal, servicesjef i Caverion Norge. 

Les også: Når byggdata blir en labyrint: Slik finner du veien ut

- På vegne av Seabrokers Eiendom er jeg jo veldig glad for at vi har dette på plass. Tenk å ha den historikken som ligger der, som hører til bygget. Det er jo gull verdt egentlig i forhold til verdien på bygget, avslutter Myklebust Iversen og legger til: - Vi har samarbeidet med Caverion i mange år nå og er svært fornøyd med det gode samarbeidet som vi har. Vi vet at vi kan stole på de og de leverer det du lover. 

Mer om SmartView her

4F4A8931.jpg

Om Seabroker Services: 

Seabrokers Services er et selskap i Seabrokers Group med totalleveranse av drifts- og forvaltningstjenester til næringsbygg. Seabrokers Services ble etablert av Seabrokers Group i 2008. Forretningskonseptet er administrasjon, eiendomsdrift og forvaltning av næringseiendom.

Vil du bli kontaktet?

Kontakt oss