Jobb i Caverion

Caverion i Norge er en del av det europeiske Caverion-konsernet med hovedkontor i Helsinki.

I Norge er vi 3000 ansatte fordelt på hovedkontor i Oslo og over 60 avdelingskontor i hele landet.

Caverions visjon er å være den ledende europeisk leverandør av avanserte og bærekraftige livssyklusløsninger for bygg og industri.

Gjennom våre handlinger og adferd skal vi sørge for at denne visjonen blir gjennomført slik at Caverion setter standarden som den ledende tekniske entreprenøren i Norge.


C-People

C-People er Caverions medarbeidermagasin, hvor du kan lese historier om ​noen av våre 17 000 fantastiske medarbeidere i Europa og få et innblikk i deres spennende jobbhverdag. Gå til C-People >

Her publiserer vi artiklene fra medarbeidermagasinet i bloggformat. Enjoy!


 • Caverion i FARTA

  nov 10, 2015
  Å være aktiv sammen med gode kollegaer er ikke bare bra for helsen, det er også kjempemoro! Sjekk ut hvilke fysiske aktiviteter kollegaene våre driver med rundt om i Europa!
  Les hele artikkelen
 • Slik er hverdagen til folka våre på: Service

  okt 23, 2015
  Folka våre på service er viktige ambassadører for Caverion; det er de som er representantene for våre verdier ut mot kundene våre. Én av disse er serviceingeniør for rør og sprinkler i Drammen, Moritz Korff. Les mer om hans hverdag!
  Les hele artikkelen
 • Caverion Extreme: jobber ute i minus 40 °C

  aug 10, 2015
  I Nord-Finland bikker ikke solen horisonten på vinteren, og temperaturene kan gå så lavt som minus 40 °C. Caverions medarbeidere jobber likevel ute under disse ekstreme forholdene.
  Les hele artikkelen
 • 6 kundehistorier vi aldri glemmer

  aug 03, 2015
  Fra barn som blokkerer stormavløp, til flyvende juledekorasjoner: når du jobber med kundeservice kan du støte på situasjoner som du vil huske i lang tid. Her deler noen av våre folk sine mest minneverdige saker.
  Les hele artikkelen