Utdannelse

Med vår omfattende erfaring innenfor utdannelsessektoren kan vi tilby utdannelsesfasiliteter som garanterer økonomisk, teknisk og driftsmessig effektivitet år etter år.

Vi samarbeider med eksperter innenfor offentlige sektor, blant annet lærere og personale, om å sikre at utdannelsesbygg som barnehager, skoler og idrettsfasiliteter er funksjonelle, sikre og kostnadseffektive. Vi kan hjelpe kundene våre med å etablere et læringsmiljø der elever og lærere har optimale forhold, som blant annet et sunt inneklima. Vi moderniserer også eldre bygninger, slik at de oppfyller gjeldende krav og er fleksible nok til å tilpasses fremtidige krav. 

Vårt omfattende tjenestetilbud hjelper utdannelsesinstitusjoner med å oppnå følgende:

 • Et sunt inneklima for elever, lærere og øvrig skolepersonale uansett størrelse 
 • Funksjonelt og fleksibelt læringsmiljø, blant annet høyhastighetsforbindelse via fibernettverk, avanserte audio-video-systemer og automatisk justering av LED-belysning
 • Eiendomsadministrasjon og -overvåking i sanntid 
 • Profesjonelt bygningsvedlikehold som sikrer maksimal oppetid, brukerkomfort og kostnadseffektivitet  
 • Økt energieffektivitet som gir betydelige besparelser for kommunen eller byen  

Se videoen om en skole og barnehage i Huhtasuo, Finland – en ekstremt avansert utdannelsesbygning, der det er tatt høyde for brukernes behov i ethvert aspekt av den moderne bygningsteknologien. Les mer om vårt Managed Life Cycle-konsept.

Vi påtar oss hele ansvaret for skoler og andre utdannelsesbygninger

Vi i Caverion kan påta oss hele ansvaret for planlegging, utvikling, drift og vedlikehold av alle bygningssystemer og -løsninger i skole- og andre utdannelsesbygninger. 

Vi tilbyr en oversiktlig tjeneste fra én leverandør med ett kontaktpunkt for alle dine behov. Vi er din ansvarlige og pålitelige partner med bred ekspertise, som gjennom langvarig engasjement sikrer at du får avkastning på investert kapital.

Vi tilbyr deg våre konkurransedyktige optimaliseringsprosesser og administrasjonskonsepter. Våre eksperter benytter seg av de mulighetene som digitaliseringen tilbyr, til å skape rom for inspirasjon og individuelle læringsopplevelser

Referanser

"Det er viktig å bygge et bygg som lett kan tilpasses stadig nye situasjoner. Skoleanlegget vil stå i flere tiår, men funksjonene i anlegget må kunne endres." – Svein Roger Troset, prosjektleder i Levanger kommune.

"Vi ønsket KlimaTak fordi det vil heve kvaliteten på bygget og sikre et godt inneklima for elevene." – Geir Garlid, prosjektleder i Bergen kommune.

Renovering av Sibelius Academys fasiliteter: "Vi er glade for å kunne samarbeide om dette utfordrende prosjektet. Det er en videreføring av vår tidligere suksessrike prosjektsamarbeid, blant annet Kaari-shoppingsenteret i Kannelmäki-området i Helsinki og det gamle helsesenteret i Itis-shoppingsenteret, som også ligger i Helsinki." – Vesa Tähti, regionssjef i Skanska Talonrakennus Oy, Finland.

"Dette prosjekt er nødvendig for å holde kostnadene våre på et bærekraftig nivå. Uten det ville energi- og vedlikeholdskostnadene våre ha steget betydelig i løpet av de neste årene." – Gunilla Svensson, eiendomsforvalter i Kalmar kommune.

Utdannelse

Kontakt oss

Spør om et tilbud eller få mer informasjon.

Be Caverion kontakte meg

Kontakt oss

Kundefordeler

 • Optimal funksjonalitet for offentlige utdanningsfasiliteter
 • Profesjonelt teknisk vedlikehold som bevarer verdien av offentlige eiendommer
 • Løsninger som sikrer uforstyrret drift i et stadig mer digitalisert samfunn
 • Fokus på livssyklusløsninger: reduserte kostnader, energiforbruk og risikoer   
 • Bærekraft gjennom moderne og miljøvennlige løsninger
 • HelpDesk-tjenester og døgnåpen fjernovervåking via driftssentre