csaga-integrated-and-intelligent-solutions

Trainee i Caverion - en hel verden å vokse i

Som trainee i Caverion vil du være en viktig ressurs for fremtiden. Du vil bli fast ansatt i en avdeling, samtidig som du vil delta på spennende og læringsrike samlinger gjennom traineeperioden på 18 måneder. 

Relevant utdannelse

Til kullet 2016 søkte vi nyutdannede ingeniører og sivilingeniører innen tekniske fag og energi og miljø, i tillegg til søkte vi personer med utdannelse innen forretningsutvikling, strategi og salg.

Sosiale samlinger

I løpet av programmet vil man delta på 6 faglige samlinger på ulike lokasjoner, og ha møter  om egen utvikling med personlig mentor.

Lær på tvers av fag

I tillegg vil man få mulighet til å fordype seg i oppgaver mellom samlingene, og diskutere reelle problemstillinger på tvers av avdelinger og fag.

Nettverk

Du vil også inngå i ett traineenettverk som vokser for hvert år, som vil være svært verdifullt for deg og din utvikling i selskapet.

trainee-3


trainee

Hvorfor velge trainee-programmet til Caverion?

 • Du blir involvert og bidrar fra første stund
 • Du får fast ansettelse og konkurransedyktig lønn
 • Du får et strukturert planlagt utviklingsløp
 • Du blir en del av et stadig voksende nettverk i et etablert traineeprogram
 • Du får svært gode utviklings- muligheter i et internasjonalt konsern
 • Du får personlig oppfølging av egen mentor som selv har vært trainee
 • Du deltar på faglige og utviklende samlinger


Vi søker deg som:

 • Er nyutdannet, eller har inntil 2 års erfaring
 • Relevant utdannelse er: ingeniører og sivilingeniører innen tekniske fag og energi og miljø, i tillegg til søker vi personer med utdannelse innen forretningsutvikling, strategi og salg.
 • Ser løsninger og muligheter for fremtiden
 • Deler kunnskap aktivt og fokuserer på kvalitet i alle ledd
 • Er proaktivt, griper muligheter og har et sterkt ønske om å lære.


Fordelen med å være trainee

"Fordelene med å være trainee hos Caverion er at man får prøve mye forskjellig, finne de arbeidsområdene man trives best med og får en grundig opplæring fra bunnen av i alt som foregår i Caverion. "

- Ramaesh James, tidligere trainee og nåværende prosjektleder hos Caverion.

Les hele intervjuet med Ramaesh

Vårt mål med traineeprogrammet

Traineeprogrammet i Caverion har som mål å styrke kompetansen i selskapet med motiverte, dyktige nyutdannede som brenner for faget sitt.

Vi ser at traineene er blitt en viktig del av strategien vår for å styrke vårt fagmiljø, og kombinasjonen med formal kompetanse og teknisk fagkompetanse er svært verdifull for oss som selskap.

Tidligere traineer har gått videre mange ulike deler i selskapet og tatt viktige nøkkelposisjoner innen f.eks. prosjektledelse, forretningsutvikling, innkjøp,  og som eksperter innen eget fag.

RamaeshJames-trainee-caverion-556-2


traineer-forteller-caverion

Bye Anders Skotheim-rund

Påvirk agenda

"I Caverion får du ikke bare sjansen til å utvikle deg selv, men også sjansen til å påvirke og sette en agenda og dermed bidra til utvikling av selskapet."

- Anders Bye, Trainee 2012, Mentor 2015

marte-rund

Mer enn bare én stilling

"Som trainee blir du introdusert for mer enn kun den stillingen du blir ansatt i. Dette gjør at du lærer mer, og utvikler deg fortere."

- Marte Aaltvedt, Trainee 2015
morten-rund

Ansvar og meningsfullt arbeid

"Du får mye ansvar og meningsfullt arbeid helt fra starten. Traineeprogrammet har tydelige mål, og er godt planlagt."

- Daniel Morken, Trainee 2013, Mentor 2015

anders-liaøy-rund

Garantert jobb etter traineeprogrammet

"Mange forbinder en traineestilling med en kortvarig kontrakt der videre arbeid ikke er garantert. I Caverion går du direkte over i en prosjektlederstilling, noe som gjør det til et trygt valg."

- Anders Reinertsen Liaøy, Trainee 2015Vi liker fart og spenning - gjør du?

Det er ikke bare i traineeprogrammet Caverion har sosiale og aktive samlinger. Alle medarbeidere i Caverion er en del av Caverions bedriftsidrettslag. Dette betyr at de som vil deltar på blant annet Birken på sykkel, Birken på ski og Holmenkollstafetten.

I Caverion har vi stor tro på at trivsel hos medarbeidere er et viktig suksesskriterium for oss som selskap. Trivsel oppnås på mange arenaer; i fritiden, sammen med familie og venner, og på arbeidsplassen sammen med kollegaer i et positivt arbeidsmiljø.

Lær mer om Caverion som arbeidsgiverSpace-saga-banner-2