work-at-caverion

Caverion som arbeidsgiver

Våre medarbeidere sørger for at sykehus, barnehager og skoler fungerer og er sunne, at kollektivtransport som tog og bybaner er forutsigbare og sikre, og at bygg er energieffektive med et inneklima som er godt for de som bruker byggene.

Løsningene våre folk leverer er kanskje gjemt bak vegger og tak, men de er viktige for samfunnet og menneskene rundt oss. For å oppnå dette samler vi de beste hodene og tilbyr god opplæring, spennende utviklingsmuligheter, og en trygg arbeidsplass med et godt arbeidsmiljø.

For å levere de beste tjenestene er vi avhengig av medarbeidernes holdning, faglig dyktighet og vilje til å løse kundens utfordringer.

I Norge har Caverion ca. 2 500 medarbeidere fordelt på nesten 50 lokasjoner. Som en del av et stort europeisk konsern med over 15 000 medarbeidere i 10 land i Europa er karrieremulighetene nesten uendelige.

Hva Caverion kan tilby deg

Våre folk er kjernen i vår forretningsstrategi og suksess. Vi er opptatt av at våre medarbeidere skal trives. Vi tilbyr muligheten til å være en del av det beste teamet i vår bransje og hjelper deg å utvikle din personlige karrierevei.

Alt vi gjør er basert på våre felles verdier: fremtidsrettet, samarbeid, ansvar og kvalitet i arbeid.

caverion_house-white

Innovasjon

Digitalisering og økende bruk av teknologi i bygg og anlegg endrer verden. Sammen skaper vi fremtidens tekniske løsninger.

Les mer >

leaf-white

Utvikling

Som et stort internasjonal selskap med fokus på utvikling gir vi deg mange ulike karriereveier og en verden av muligheter.

Les mer >

humans_caverion-and-client-white

Samarbeid

Med flere fag under samme tak, deler vi kunnskap og kompetanse på tvers av fagområder. Dette er en styrke for deg og for Caverion.

Les mer >

thumbs-up-white

Ansvar

Vi tar vare på hverandre, og tar vårt samfunnsansvar på alvor. I Caverion så arbeider vi sikkert, eller så arbeider vi ikke.

Les mer >


Karrieremuligheter med Caverion

I Caverion har du en verden av muligheter. Se filmen og lær om de ulike karriereveiene du kan ta.

Start din karriere

Med tilstedeværelse i 10 land og over 50 lokasjoner i Norge ligger verden for dine føtter i Caverion.

Enten du søker lærlingplass, traineestilling eller en erfaren medarbeider kan du finne din plass hos Norges ledende tekniske totalentreprenør.


Peter-thoegersenFlink med lærlinger
 "Jeg søkte lærlingplass i Caverion, fordi jeg visste at bedriften er flink med lærlinger. Det har jeg hørt fra andre og erfart selv da jeg var utplassert her på videregående skole." - Peter Thøgersen, Elektrolærling, 2016
sønniva-marie-jakobsen-rundGodt jentemiljø
 "Caverion har bransjens høyeste andel kvinnelige fagarbeidere. Det er fordi vi har et godt miljø, og bedriften tilrettelegger med f.eks. egen jentegarderobe." - Sønniva Marie Jakobsen, elektriker 2017
marte-rundDet er kun deg selv som setter grenser
 "Som trainee blir du introdusert for mer enn kun den stillingen du blir ansatt i. Dette gjør at du lærer mer, og utvikler deg fortere." - Marte Aaltvedt, Trainee 2015
Bye Anders Skotheim-rundPåvirk agenda
"I Caverion får du ikke bare sjansen til å utvikle deg selv, men også sjansen til å påvirke og sette en agenda og dermed bidra til utvikling av selskapet." - Anders Bye, Trainee 2012, Mentor 2015