Effektive brannalarmanlegg forhindrer skader og øker verdien til bygget

 
En brann kan spre seg utrolig raskt. Legger du i tillegg til brannfarlige kjemikalier, et bygg med…

En brann kan spre seg utrolig raskt. Legger du i tillegg til brannfarlige kjemikalier, et bygg med mange mennesker og et utdatert brannalarmanlegg, så er mennesker, eiendom og virksomheten i stor fare. Ønsker du å redusere risikoen for ulykker bør du installere et moderne brannalarmanlegg som du passer på å vedlikeholde.

I tillegg til risiko for liv og helse er også brannvern nøye regulert og kontrollert i henhold til lovverket.

Unngå skade på eiendommen din med riktig brannalarmanlegg

Du kan unngå store skader og verditap i byggg ved å bruke brannalarmsystem. Når du vet at eiendelene dine er ordentlig sikret og leietakerne dine trygge, vil du også få trygghet og høyere brukertilfredshet.

Når du vet at eiendommen er sikret og menneske som bruker byggene er trygge, vil du selv føle deg tryggere og få en høyere brukertilfredshet. For å maksimere sikkerheten i bygg kan vi kombinere data og kunnskap fra flere forskjellige systemer. Integrering mot andre systemer, som for eksempel Caverion SD-anlegg, skanner forholdene i bygget og varsler når det avdekker avvik fra byggets normale tilstand. Dette gjør brannalarmene mer følsomme ovenfor unormale situasjoner, og vil varsle deg før situasjonen kommer ut av kontroll, som kan forhindre store skader og som sikrer folks helse.

Et godt brannalarmanlegg sørger også for at du kan konsentrere deg om kjernevirksomheten uten farlige og kostbare situasjoner, og at du unngår unødvendig driftsstans.

Brannalarmanlegg for krevende miljøer

Fra renrom og serverrom til næringsbygg og varelagre – vi finner den beste og mest pålitelige løsningen for deg. Vi dekker alle behov, som røyk- og varmedetektor eller ulike hybriddetektorer som kombinerer røyk-, varme- og karbonmonoksidalarm (CO-detekter).

Se hvordan du kan hindre en brann i å spre seg og beskytte mennesker med våre moderne brannalarmanlegg fra Caverion.

Hvis et standard brannalarmanlegg ikke oppfyller kravene til bygget eller anlegget, tilbyr vi spesialtilpassede løsninger som sikrer bygget ditt på en optimal måte.

Våre løsninger inkluderer:

 • Røykdeteksjonsanlegg med prøvetaking
 • Fiberoptiske lineære systemer for varmedeteksjon
 • Digitale og analoge lineære systemer for varmedeteksjon
 • Flammedetektorer
 • Optiske røykvarslere
 • Utstyr for EX lokaler (særlig eksplosive miljøer)

Alle eiendommer har sine unike krav som vi vurderer når vi planlegger hver enkelt løsning for brannvarsling. Vi drifter hele livssyklusen til brannalarmanlegget ditt:

 • Planlegging
 • Design og utvikling
 • Installasjon
 • Service og vedlikehold
 • Dokumentasjon og rådgivningstjenester
 • Systemoppdateringer

Vi er eksperter på brannalarmer og har fagpersoner med mange års erfaring. Kontakt oss så finner vi sammen det beste brannalarmanlegget for nettopp ditt lokale og bygg.

Relaterte tjenester

Relaterte referanser

 

Kan vi hjelpe deg med noe?

 
Ragne Hellum
Ragne Hellum
Salgssjef Energi
EPC, Energi-kontrakter
 
Thomas Ramos
Thomas Ramos
Salgssjef Region Øst
 
Roar Selland
Roar Selland
Salgssjef Region Sør-Vest
 
Odd Steinar Kanestrøm
Odd Steinar Kanestrøm
Salgssjef Region Nord-Vest
 
Erling Mellemstrand
Erling Mellemstrand
Salgssjef Prosjekt Norge