Kjøling

Ved å velge riktig kjølesystem for ditt behov samt opprettholde et godt vedlikehold, får du et kjølesystem som er energieffektivt og holder temperaturen stabil, uavhengig av ytre omstendigheter. Våre kjøleløsninger inkluderer tradisjonell luftkjøling og kjøleløsninger for bygg, industri og spesielle lokaler som datasentre, kjølelagre og ishockeyarenaer.

Gjennom god planlegging og riktig integrering av kjøleløsningen til andre tekniske prosesser, kan vi oppnå reduserte utgifter, både på produktet samt driftskostnader. Som en produktuavhengig partner, hjelper vi våre kunder til å velge den løsningen som passer best for dem, uavhengig av leverandør.

Vi ser etter lovpålagte forpliktelser på vegne av våre kunder, sjekker eventuelle lekkasjer, tar oss av årlig vedlikehold, og realiserer miljøkrav.

Våre kuldeingeniørers servicenettverk er ansvarlige for kjølesystemer gjennom hele livssyklusen, fra installasjon til resirkulering.

Myndighetene har definert visse kriterier for å sikre at arbeid på kjølesystemer er utført på et profesjonelt nivå. Våre medarbeidere har alle nødvendige lisenser og kvalifikasjoner, og oppfyller myndighetenes krav.

Om du ønsker kan dine eiendommer bli overvåket og fjernstyrt fra Caverions kontrollrom. Vi kan tilby sentralisert tilsyn og respons 24/7 på tekniske bygginstallasjoner for våre avtalekunder. Kontrollrommet opereres av dyktige ingeniører som kan overvåke byggets tekniske installasjoner, teste og rette eventuelle feilsituasjoner.

Kontrollrommet samarbeider tett med vårt kundesenter som registrerer servicehenvendelser fra kunder. Sammen former disse aktivitetene Caverions kundeservicesenter, som er tilgjengelig 365 dager i året for avtalekunder, uansett tid på døgnet.


Kontakt oss

Spør om et tilbud eller få mer informasjon.

Be Caverion kontakte meg

Kontakt oss